Maruja Gràcia: Dones artistes rubinenques

"Maruja Gràcia ens permet endinsar-nos en un tirabuixó intemporal per poder-hi reconèixer la vasta longitud del temps que no es mesura en rellotges"

Maruja Gràcia exposa "Formes i colors" a l'Espai Expositiu Estació Antiga fins al 20 d'abril d'enguany.

Les corbes per on llisca l'autora contenen com en l'obra Maternitat, dibuixen el pas del temps, com en els cercles pintats remetent a una escorça d'arbre. Transiten diferents etapes de la vida i finalment fugen d'arestes brusques en les quals perdre el fil de la seva narrativa visual. Els volums evoquen la voluptuositat de la forma que vol néixer del bloc, pla en principi, i per on rodola ja la imatge en la ment de Gràcia. Com en els cercles pintats que esmentava abans, podem, envoltar-nos de les corbes esculpides i pintades, per formar part de la dinàmica proposada, en la qual res acaba i res comença. El representat és creixement, evolució, diferents estats vitals, sense fi i, per tant, sense principi. Pot això esdevenir en una gran metàfora filosòfica? Buits que contenen espais generadors d'altres, fins a l'infinit. Úters protectors i múltiples, els quals desborden les possibilitats d'engendrar noves realitats dins seu."Formes i colors" conformant l'etern diàleg entre l'essència del contenidor i el contingut. Maruja Gràcia ens permet endinsar-nos en un tirabuixó intemporal per poder-hi reconèixer la vasta longitud del temps que no es mesura en rellotges. Com a visitants de la mostra ens deixem caure en les seves formidables formes, renaixent en el caragol d'un tall esculpit.

Una imatge de l'obra de Maruja Gràcia

Una imatge de l'obra de Maruja Gràcia

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.