Montse Fortino, una autora rubinenca creadora d'imatges

"És l'equilibri entre el seny i la rauxa el que fa identificables els treballs de la Montse Fortino"

Montse Fortino es dedica principalment a la il·lustració, és membre del "Circ", el col·lectiu que agrupa als il·lustradors rubinencs, el qual conté molt de talent. En les seves peces s'hi pot apreciar com li dona importància i en destaca les línies, la composició d'un dibuix diguem-ne clàssic, és el qual basteix i esdevé en la gènesi de l'obra que fa néixer.

L'artista beu d'una formació academicista ben fonamentada per crear un món de rauxa, assentat en una bastida de línies entrecreuades en l'espai, conformant tot el teixit d'una base sòlida la qual dona pas a un univers personal.

Fortino assoleix el que podríem denominar com a l'estil que fa reconeixible a un autor, o la mixtura d'elements amb els quals "juga" i se sotmeten a les línies i les composicions prèviament pensades. És l'equilibri entre el seny i la rauxa el que fa identificables els seus treballs. Tan sols a partir del rigor, qualsevol mena de manifestació artística, esdevé en font per produir tot un corpus d'obra en el qual un es pot deixar bressolar.

Exemple d'una obra de la Montse

Exemple d'una obra de la Montse Fortino

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.