Shakira i Piqué busquen casa a Rubí

"Es regalen bones dosis d'afecte i jocs mentre esperen per ser adoptats i seguir junts en una nova família"

 

La història dels dos gatets batejats amb els noms de Shakira i Piqué és el de dos germans que van ser trobats per una veïna, la qual va alertar que la mare d'ambdós no els alimentava. De fet, segons Rodamons per Rubí, aquesta actitud maternal podria haver provocat que el seu futur fos el mateix que el dels seus germans. És a dir, la desnutrició seguida de la mort.

 

 

Si més no, tots dos van tenir la sort de ser recollits a temps, encara que amb un estat de salut força dolent. Per aquest motiu, l'entitat animalista va derivar-los a una casa d'acollida especialitzada en lactants. Tal com expliquen, des d'aleshores tots dos són un tàndem i on va un va l'altre. "Es regalen bones dosis d'afecte i jocs mentre esperen per ser adoptats i seguir junts en una nova família", comenten des dels Rodamons.

 

 

Actualment tenen uns 9 mesos i viuen en perfecta harmonia amb una gosseta de mida mitjana, pel que la seva convivència amb altres gossos no hauria de ser cap problema. Per últim, des de l'entitat destaquen el seu plat preferit: el pernil dolç.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?