El que has de saber abans d'iniciar un tractament facial antitaques

 

La llum polsada IPL és el sistema més idoni per tractar les antiestètiques taques solars. Aquesta tècnica absorbeix la part fosca de la taca per destruir-la.

 

Per aconseguir-ho l'IPL emet una banda ampla de llum que permet tractar diversos objectius alhora: taques pigmentades, venetes o textura cutània rugosa, de manera que a més d'un tractament antitaques veurem millorar la qualitat de la nostra pell.

 

Els doctors de la Unitat de medicina estètica de Policlínic Rubí fan més efectiu el tractament  alternant les sessions d'IPL amb sessions de Peeling PRXT33®. Un nou tractament no invasiu (sense injeccions ni agulles), que actua activant la bioestimulació cutània.

 

La perfecta combinació dels dos tractaments (IPL PRXT33®) fa que la nostra pell activi els factors de creixement i estimuli la formació de col·lagen aconseguint diversos objectius: eliminar taques solars, tancar porus oberts i cuperosis, aconseguint rejovenir el nostre rostre.

 

 

Des de la Unitat de medicina estètica de Policlínic Rubí informem que són necessàries diverses sessions i el nombre exacte dependrà del color de la taca i la qualitat de la pell, entre altres factors. Tot i que en la majoria dels casos acostumen a ser suficient entre 4 i 6 sessions.

 

Abans d'iniciar un tractament antitaques un especialista mèdic ha d'identificar les taques, doncs no tenen el mateix tractament les taques solars o lentígens que les taques hormonals. Per això la Unitat de medicina estètica de Policlínic Rubí oferim una primera visita informativa gratuïta on el/la doctor/a valorarà cada cas i assessorarà sobre el tractament i les sessions que necessita, sense cap compromís.

 

En aquest vídeo pots veure com la Dra. Montserrat Cortés realitza el tractament amb IPL:

 

 

Si desitges informació sobre aquest o altres tractaments estètics t'informem en la Unitat de medicina estètica de Policlínic Rubí en una 1a. visita informativa sense cost per a tu.

 

Unitat de Medicina Estètica de Policlínic Rubí

Tel. 93 697 80 40

1a. Visita informativa gratuïta. Informa't aquí