Els tractaments de bellesa per tenir una pell radiant aquestes Festes

 

Un any de poc descans, molta feina i sense temps per cuidar-te tot el que t'agradaria, acostuma a passar factura i al final del camí ens veiem més desmillorades. Els centres mèdics de Grup Policlínic compten amb tractaments de bellesa que en temps rècord fan desaparèixer les arrugues i tenir una pell radiant aquestes festes. Encara ets a temps!

 

Les taques són, al costat de les arrugues i la flacciditat els símptomes d'envelliment de la pell més evidents. Segons el teu tipus de pell i grau d'envelliment et proposem diferents solucions:

 

Peeling Flash IL·LUMINA el teu rostre:

El pas dels anys i els factors externs com la contaminació i el tabac resten joventut a la nostra pell. Per retornar-li la lluminositat perduda proposem un tractament de Peeling Flash que regenera la nostra pell, retornant-li de nou la vitalitat. Aquest tractament és un potent regenerador per a les pells danyades, amb efectes antiaging.

 

REJOVENIMENT facial amb àcid hialurònic:

Prevenir i tractar les arrugues profundes és la missió més complicada; sobretot si tenim en compte que aquests signes solen acompanyar-se de flacciditat. Existeix un tractament de farciment amb àcid hialurònic que permet tractar les arrugues alhora que aporta un efecte tensor, redissenya l'oval facial i unifica el to de la pell.

 

IPL, la llum que esborra les TAQUES:

El tractament amb IPL (Llum Premuda Intensa) aconsegueix unificar el to de la nostra pell, fent-lo més homogeni. Es pot aplicar a la cara, mans i escot. A més d'esborrar les taques produïdes per l'excés de sol, els problemes hormonals, el propi pas del temps o la ingesta de certs medicaments; també atenua les arrugues superficials amb un resultat rejovenidor integral.

 

Lluita contra la FLACCIDITAT amb FILS TENSORS:

Controla l'efecte de la gravetat a la teva pell i recupera la seva fermesa amb el tractament de fils tensors, que a més estimulen la producció de col·làgen i generen un efecte Push Up facial. Els resultats són sorprenents.

 

 

TRACTAMENTS ESPECÍFICS i LOCALITZATS per tenir una MIRADA JOVE: Actua només on ho necessites.

 

CARBOXITERAPIA és el tractament més revolucionari contra les temudes ULLERES. Les BOSSES ALS ULLS donen al nostre rostre una mirada cansada, el tractament amb CO2 és actualment el més eficaç contra aquest signe. Els pacients que ho han provat coincideixen en la seva màxima satisfacció.

 

PLASMAGE és l'exclusiva tecnologia de plasma que ha revolucionat el tractament de les PARPELLES CAIGUDES per rejovenir les mirades tristes. Es tracta d'un lifting de parpelles sense cirurgia i per tant amb una menor incapacitació.

 

BÒTOX és la proteïna que tracta les ARRUGUES d'expressió del contorn d'ulls (potes de gall), el front i l'entrecella, retornant la joventut a la mirada. Un tractament que realitzat com a molt 2 vegades a l'any ens permet mostrar el nostre millor aspecte.

 

ÀCID HIALURÒNIC ens dóna frescor i joventut a la mirada. Ens emplena les ULLERES ENFONSADES actuant de suport als teixits d'aquesta zona i hidratant-la profundament. Aquesta substància que està present de forma natural al nostre organisme es va perdent amb el pas dels anys, però és possible reposar-la i tornar a lluir radiant.

 

Dóna la benvinguda al 2018 amb la teva millor cara i comença l'any amb la millor versió de tu mateixa. Fins al 06 de gener de 2018 tens un tractament facial de regal a Policlinic Rubí. Consulta condicions d'aquesta promoció al centre o trucant al 93 697 80 40

 

Unitat de Medicina Estètica de Policlínic Rubí