On i quan donar sang a Rubí i a la resta de la comarca aquesta setmana

El dimecres 16 d'agost el servei es trobarà a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

El Banc de Sang i de Teixits no s'atura durant l'agost. Es preveu que aquesta setmana, a causa del pont, n'hi haurà menys recol·lecció que a altres campanyes de l'any. No obstant això, els centres habilitats per la donació de sang i les unitats mòbils, es mouran per tota Catalunya per recaptar el màxim material possible. A aquests dies, el banc farà una parada a la nostra ciutat i altres municipis de la comarca.

Dimecres 16 d'agost es trobaran a Rubí a la Biblioteca Mestre Martí Tauler (carrer Aribau, 5). L'horari serà de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h. Encara que la majoria de les hores estan completes, encara hi ha buits per assistir-hi i poder donar sang i/o teixits. Dijous 17, el Banc es trobarà als municipis vallesans de Castellar del Vallès (a la Fàbrica - Espai Tolrà) durant el matí i la tarda i a Sabadell (al Centre Cívic Ca n'Oriac), només a la tarda.

Divendres 18 d'agost, el Banc s'aturarà a Cerdanyola del Vallès amb la unitat mòbil davant l'Ajuntament de 17h a 21h, i tornarà a Sabadell, aquesta vegada a l'Antic Mercat de Sant Joan de 17h a 21h.

A Rubí, la campanya de donació de sang continuarà amb dues dates més durant l'agost, els dies 23 i 30. Tots dos seran a la mateixa ubicació i la primera tindrà el mateix horari que el 16 d'agost, i la segona serà de 16:30h a 20:30h.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.