Saps què és la ginecoestètica i per a què serveix?

 

Cada cop són més les dones que pateixen aquestes disfuncions en silenci, i sovint amb vergonya:

 

• Incontinència urinària

• Sequedat vaginal

• Dolor durant les relacions sexuals

• Laxitud o amplitud vaginal

 

Has de saber que no ets l'única i que es poden solucionar amb tecnologia làser i medicina regenerativa.

 

 

El làser s'ha utilitzat sempre en diferents procediments quirúrgics ginecològics i ara el fem servir per millorar, sense cirurgia i sense dolor: les seqüeles dels parts, del pas del temps i dels problemes derivats de processos oncològics.

 

 

Amb aquest tractament aconseguim un efecte tèrmic que estimula la producció de nou col·lagen en els teixits vaginals permetent:

• Recuperar el teixit que subjecta la uretra, reduint les pèrdues d'orina.

• Reconstruir el PH íntim, millorar la lubricació i recuperar l'elasticitat, permetent gaudir de les relacions sexuals sense dolor.

 

 

És un tractament sense cirurgia, que es realitza en consulta, ràpid i molt efectiu. El resultat del tractament és molt satisfactori, millorant la qualitat de vida i incrementant la satisfacció en les relacions sexuals.

 

 

El ginecòleg Dr. Juan Salinas, especialista en ginecologia estètica, ens explica que "cada cop són més les dones que reconeixen petites disfuncions en la seva zona íntima, tant estètiques com funcionals, i que  decideixen donar el pas per tal de solucionar-les".

 

A Grup Policlínic som pioners implantant aquesta tecnologia i donant solucions  per al benestar estètic i funcional de la dona.

 

Dr. J. Salinas

Col. 6.576 COMT

Unitat de Ginecoestètica

Policlínic Torreblanca