T'alimentes bé?

Unitat de nutrició Policlínic Rubí

 

Les dietes no només serveixen per aprimar-se, som el que mengem i hem de menjà bé i variat. Hem de saber que l'alimentació pot ser una "vacuna" contra futures malalties i així ho demostren nombrosos estudis.

 

Però no sempre som coneixedors de com combinar els aliments o quina és la ingesta correcta de sucres, greixos, fruites, etc. Vivim en una societat sobrealimentada i paradoxalment malnodrida

 

La Dra. Baltasar, especialista en nutrició saludable de Policlínic Rubí ens explica que "en una dieta equilibrada tan importants són els macronutrientes: hidrats de carboni, proteïnes i greixos, com els micronutrientes: vitamines i minerals. Una alimentació sana i equilibrada inclou: Hidrats de carboni (50- 60%), Proteïnes (15%) i Greixos (25-30%)."

 

Amb una dieta mèdica personalitzada s'aconsegueix, de forma natural, que l'organisme:

  • Activi la força digestiva
  • Augmenti l'energia i potenciï el sistema immune
  • Disminueixi: cefalees, abdomen inflat, dermatitis, retenció de líquids
  • Perdre pes (en cas de ser necessari)

 

La Dra. Baltasar a Policlínic Rubí valora cada cas personalment i planteja un tractament curt de 3 a 7 dies o una pauta a llarg termini, si es tracta de més de 21 dies. La Dra. Baltasar es basa en un pla nutricional natural i d'equilibri ecològic. A més ens ajuda a adquirir hàbits saludables i a compensar els possibles dèficits amb complements nutricionals d'alt valor biològic, els anomenats "superfoods" (llavors de chía, té matcha, algues,...).

 

Dra. Alícia Baltasar

Col. 48.119 COMB

Unitat de Nutrició de Policlínic Rubí

Tel. 93 697 80 40 - 1a. Visita informativa gratuïta