Tractaments corporals per a l'estiu

 

Arriba el bon temps i ens plantegem una ajuda extra a la dieta i l'exercici que practiquem per remodelar el nostre cos. 

Existeixen diferents tècniques i tractaments. Avui, la Dra. Milena Limonghi de Policlínic Rubí ens parla de la combinació de dues tècniques molt efectives i que donen molt bons resultats, es tracta de combinar sessions de carboxiteràpia i mesoteràpia.  

 

La carboxiteràpia és un procediment cosmètic, no quirúrgic, que combat la cel·lulitis, la flacciditat i els cúmuls de greix localitzats. La tècnica, mínimament invasiva, es realitza en consulta a partir de petites injeccions subcutànies de CO2 als teixits de la zona afectada.

La mesoteràpia consisteix en la infiltració de diferents substàncies a la zona que volem tractar. L'objectiu d'aquesta tècnica és modelar la figura de forma localitzada i reduir el volum. Depenent de les necessitats de cada pacient els doctors elaboren una fórmula efectiva en cada cas, i així poden donar solució a: cel·lulitis, greix localitzat i flacciditat, etc.

Els resultats són molt satisfactoris. La qualitat del teixit millora, la pell es torna més llisa i les zones afectades pel greix  localitzat baixen de volum. 

El nombre de sessions dependrà de les característiques i necessitats concretes de cada pacient i sempre, sota supervisió mèdica; ens explica la doctora.

Les zones més demandades són: l'abdomen, els flancs, els glutis, les cames, la zona de l'esquena i altres zones que fins i tot fent dieta no s'aconsegueixen reduir.

La primera visita informativa amb la Dra. Limonghi en Policlínic Rubí és gratuïta i inclou valoració i diagnòstic (facial i/o corporal). Només cal demanar cita al 93 697 80 40.

 

Dra. Milena Limonghi

Col. 52.033 COMB

Unitat de medicina estètica

Policlínic Rubí