[SORTEIG TANCAT] Guanya dues entrades per veure 'Acróbata y Arlequín', d'El Petit Liceu!

Picasso i el circ en una aventura musical, divertida i tendra

 

 

El TOT Rubí, conjuntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegen quatre entrades dobles per anar a veure Acróbata y Arlequín, una obra d'El Petit Liceu. La representació tindrà lloc el proper dissabte 4 de maig de 2019 a les 18 h. Si hi vols participar, l'únic que ha de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

 

La Maquiné presenta una nova obra de creació original on tot és possible, un projecte escènic-musical inspirat en l'univers del circ de Pablo Picasso i la música de les primeres avantguardes a través dels compositors Erik Satie i Francis Poulenc.

 

 

Un circ com els d'abans que narra les peripècies d'un nen, que es diu Pablo, per trobar la seva habilitat com a artista en el circ i així conquistar la petita acròbata Rosita. Però en Pablo no és tan fort com el forçut ni tan valent com el domador de lleons, i aviat descobrirà que la seva habilitat principal es troba al seu cor. "És possible aconseguir tot allò que desitgem perquè el pitjor obstacle és la barrera amb la qual ens limitem."

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.