Cara i creu per a la UE Rubí aquest cap de setmana

El primer equip ha aconseguit la victòria davant l'Alpicat AT, mentre que el filial perd contra el Fundació Terrassa

Cara i creu per a la UE Rubí aquest cap de setmana. Mentre que el primer equip ha assolit la victòria davant l'Alpicat AT, el filial ha tornat a caure derrotat davant del Fundació Terrassa FC. A continuació, les cròniques d'ambdós partits.

Primer equip: Alpicat AT 2 - UE Rubí 3

Primer partit de la segona volta. L'equip rubinenc va sortir amb un parell de canvis a l'onze inicial habitual a la primera part. La primera acció va ser una pilota recuperada per l'Adrià Recort que va jugar amb Marru i aquest últim va deixar de cara al Dani Muela, qui va poder fer un xut a porteria i estrenar el marcador 0 - 1.

A partir d'aquí es van organitzar molt bé i van estar molt còmodes movent la pilota. Després d'una sortida de banda, l'Aitor va jugar ràpidament amb Muela, que va penjar la pilota al segon pal i en el rebot Muñi li passa de cap al Marru, que va marcar el 0 - 2, marxant així a la mitja part.

A la segona part, l'Alpicat semblava un equip diferent: van pressionar molt més a dalt del camp, van ser molt més agressius amb els duels, van dominar molt més amb pilota i van generar moltes més finalitzacions però cap va anar sota els tres pals, excepte una que va aconseguir treure l'Iker al minut 70.

Amb una jugada aïllada l'equip local s'emporta el rebot i aconsegueix marcar el seu primer gol (1-3). Un minut després, a la sortida d'un córner, l'Alpicat va jugar de pressa, van fer una centrada i van fer el 2-3 només a 5 minuts del final.

Els últims minuts, el Rubí es va cohesionar molt i es va mentalitzar que era molt important aquells darrers minuts i que no podien cometre cap errada greu que acabés amb punts per ambdós equips i així va ser quan l'àrbitre va xiular el final.

El filial de la UE Rubí ha perdut davant del Fundació Terrassa FC. FOTO: Cedida

Filial: UE Rubí 2 - Fundació Terrassa FC 3

Primer partit de la segona volta contra un rival molt similar al Rubí i a qui se li va guanyar 0-1 a la primera volta. El partit es presentava amb moltes baixes entre lesionats i expulsats, i va començar amb molt bones sensacions pels rubinencs, ja que dominaven bastant la pilota i van tenir diverses ocasions per anotar fins que en una jugada a pilota parada Vicky marca l'1-0. La resta de la primera part van continuar dominant sense cap ensurt defensiu ni apropament del rival i fallant dues ocasions molt clares de l'Arnau Òdena i l'Adán Sancho però va ser el Joan Aguilera qui al final de la primera part marcava el 2-0.

La segona part va començar bastant similar a la primera, però el rival va realitzar tres canvis i va començar a pressionar bastant. En una jugada més que dubtosa de fora de joc el rival s'estrena marcant el 2-1. El Rubí segueix atacant i, fins i tot, arriba l'oportinat de marcar el 3-1 però no es dóna, i el rival comença a fer canvis, ja que té una plantilla més llarga.

En una falta lateral en una errada del porter aconsegueixen empatar el partit 2-2. A manca de 5 minuts pel final i amb els jugadors molt cansats, guanyant una contra superen el marcador 2-3. Poc després el Rubí va tenir l'oportunitat d'empatar però el porter rival actua molt bé salvant-la i donant la victòria al seu equip.

Resultats de la resta d'equips de la UE Rubí entre el 4 i el 5 de febrer. FONT: UE Rubí