Cinquena victòria a casa consecutiva del Rubí

L'equip de Jordi Peris està a tres punts del líder

La UE Rubí ha viscut un cap de setmana agredolç. D'una banda, el primer equip s'ha imposat al San Mauro C.F (2-1) i, de l'altra, el filial ha perdut el derbi contra el Veinti (3-0).

1r equip: U.E. Rubí 2 - 1 San Mauro C.F.

A la primera part, tot i faltar una mica de ritme en la circulació de la pilota, l'equip va estar molt bé, de fet ha sigut un dels partits que millor han estat. Ben aviat, l'Adrià Recort té una ocasió molt clara però no aconsegueix el gol. Un xut de Marru dona la possibilitat d'avançar amb 2 ocasions clares. L'1-0 ve d'una sortida de córner on les accions estan ben fetes i en un refús del porter, Picón està atent i encerta el primer gol del partit. La bona defensa en camp propi impossibiliten el xut del rival, qui en un servei de banda fa una passa enrere difícil de superar i marquen l'1-1. De totes maneres, l'equip local va saber recompondre's i agafar el protagonisme del partit amb ocasions clares d'Edgar i un remat de Muñi que porta el 2-1 per l'equip rubinenc.

A la segona part, es va demanar als jugadors una pujada d'intensitat perquè el partit ho exigia i els jugadors van respondre molt bé i van mantenir el joc en camp contrari. Tot i no estar massa fins en les finalitzacions, van aturar molt bé les accions del rival, com la defensa de faltes i córners, que va ser molt bona. També hi va haver una ocasió molt clara que va salvar l'Iker, el porter.

Els últims minuts es van poder gestionar molt bé i això va portar a la 5a victòria a casa consecutiva. Una victòria molt important, ja que hi havia alhora partits directes com el Llefià-Sant Cugat i el Mollerussa-Atlètic Lleida, que permet estar a 3 punts del líder i ara han agafat un bon forat de punts per mantenir-se en plaça per la superlliga.

Aquesta setmana de descans aprofitarem per reposar bé i polir detalls de joc, així com trobar el joc on els jugadors ens sentin més còmodes i donar oportunitats per a aquells jugadors que estan tenint gaires minuts i preparar a fons el que resta de la fase abans del Nadal.

Resultats 26 i 27 de novembre resta d'equips de la UE Rubí

Filial: 25 de Septiembre 3 - 0 U.E. Rubí

Partit al camp del líder amb molta afició local i molt ambient. Ha estat un partit que al final es decideix per l’experiència de l’equip rival. Va començar molt igualat, fins i tot amb alguna ocasió molt clara per part de la U.E. Rubí. Cap a la meitat de la primera part, el rival aprofita una jugada per banda malament defendida i encerten el 1-0, però no s’acabava allà: van tenir un parell d’ocasions però amb xuts que no acaven entrant sota els tres pals.

A la segona part, l’experiència del rival fa que aprofitin un parell d’errades i marquen el 2-0 i 3-0 gairebé seguits, fent que així s’acabi el partit (perquè serà molt difícil de remuntar). Al final, van haver-hi diverses ocasions clares per part dels dos equips, però l’experiència en els partits clau la té el rival i són més eficaços a l’hora de finalitzar.