Cinquena victòria del filial de Rubí davant del Planadeu

El filial rubinenc acaba amb un ratxa negativa i se situen quarts en solitari, a quatre punts del Júnior, cinquè classificat

Cinquena victòria del filial rubinenc de la UE Rubí dels darrers sis partits disputats en un dels camps més difícils de la categoria, el Planadeu (1-2). Els joves jugadors de Jose Quereda 'Pirri' es van imposar al quadre ataronjat per un ajustat 1 a 2 en un partit on els locals van ser superiors en el primer temps. Els blanc-i-vermells no van trobar el seu lloc al camp ia la primera part no es van aproximar a l'àrea local defensada per Ruiz.

Les ocasions en un i l'altre brillaven per la seva absència però en la primera arribada clara dels de Sabadell, Montes va aprofitar una mala cessió del lateral Toribio cap al seu porter i amb una estranya paràbola va batre un sorprès Albert que per segona setmana va repetir titularitat, desbancant el porter titular Carlos Puigbó. El 2 a 0 va poder arribar en qualsevol moment i Vigueras en un llançament llunyà va estar a punt de sorprendre un actiu Albert.

Es va arribar al descans i 'Pirri' va moure la banqueta donant entrada a quatre jugadors que van donar un altre aire a l'equip. Entre Vinuesa i Manel van trenar una bona combinació que va acabar als peus d'Adrián Méndez, que va aconseguir treure un clar penal i que s'encarregaria de transformar el capità Manel López, el jugador més entonat dels visitants. Era el minut 60 de partit i els visitants amb ben poc es van posar per davant al lluminós.

Aquest gol va donar ales als visitants i tres minuts més tard al tall del quart d'hora del segon temps Babacar Samba es va treure un xut dur, fort i sec des de fora de l'àrea per fer l'1 a 2 i remuntar en tres minuts un partit que tenien perdut. Fins al final del partit el Planadeu s'acostava a l'àrea del filial blanc-i-vermell, però la defensa visitant es va mostrar molt segura. Quim Medina de cap a la sortida d'un córner va poder establir l'1 a 3 però la seva rematada de cap es va estavellar al travesser. Manel López, Babacar, Issam i Modou van poder fer el tercer gol que donés la tranquil·litat als de 'Pirri'.

Els locals van reclamar un possible penal a última hora del porter Albert en una falsa sortida i Sergio Sesa va treure en línia de gol el possible empat de l'equip taronja.

Aquesta nova victòria a domicili situa els de Can Rosés quarts en solitari, a quatre punts del Júnior, cinquè classificat. Aquesta setmana que ve dol de filials, i visita el municipal de Rubí el Terrassa CF 'B'. El resultat a l'anada va ser de 2 a 3 per als deixebles de 'Pirri'.

El tècnic sabadellenc 'Pirri' es va mostrar un dia més molt crític."Vam fer el pitjor partit de la temporada. Vam tenir cinc minuts bons i 85 per llençar a les escombraries. L'ordre va ser el que ens va mantenir vius. El Planadeu va prémer i si haguessin marcat el 2 a 0 segur que haguessin guanyat el partit.V aig ser molt crític i dur amb el meu equip al descans però va sortir bé i a la mitja part hauria canviat a nou jugadors. M'he equivocat en l'alineació però tinc la sort que sempre la gent que tens a la banqueta respon, siguin els que siguin. Els cinc canvis ens van mantenir en el partit. La setmana que ve jugaran Quim Medina i 10 més”.

'Pirri' dóna molt valor a la victòria: “hem guanyats els tres últims partits jugats fora de casa. I hem fet 16 dels últims 18 punts. Veníem d'una ratxa negativa de resultats i de joc i ens hem aixecat. Units, creient en allò que fem i treballant cada setmana amb la mateixa il·lusió del primer dia. El primer crític amb l'equip sóc jo amb mi mateix i tinc un cos tècnic que fins i tot em fan al meu millor cada dia. Mal partit de l'equip però orgullós si no s'ha jugat bé el màxim responsable sóc jo i el Planadeu, que ha fet un gran partit i ha merescut fins i tot la victòria”.