Empat del filial de la UE Rubí, amb un final que podria haver estat pitjor

Els nois de Jose Quereda 'Pirri' van jugar amb un jugador menys per l'expulsió d'Aiman 'Jaky'

Empat del filial de la UE Rubí al camp del FC Llorençà (1-1) en un partit on els de Jose Quereda 'Pirri' van tornar a jugar amb un home menys des del minut 62 per expulsió d'Aiman ​​'Jaky' i per segona setmana consecutiva l'equip va acabar amb 10 jugadors.

Els de Can Rosés van sortir amb valentia a la recerca del partit i les ocasions eren totes per a l'equip visitant. Marcos Sinobas va tenir el 0 a 1 i Adrián Méndez, un dels jugadors destacats del partit, es va trobar amb la bona resposta del porter local, així com un llançament enverinat des de fora de l'àrea de Manel López, convertint-se el porter Uzeda en l'heroi de la primera part del partit.

L'ocasió més clara del primer temps va anar a càrrec del central Pol González, que després de veure el porter local avançat des de mig camp va provar fortuna i la pilota es va estavellar a la mateixa esquadra. Els locals, fins ara, s'havien mostrat tímids en atac.

Al segon temps, el Llorençà es va fer amo de la pilota i es va avançar en el marcador per un error garrafal de la defensa visitant. En un llançament de falta sense aparent perill els rubinencs van veure com el Llorençà es avançava davant la passivitat de la defensa i permetent que Joan Egaña controlés una pilota sense oposició i batés un desesperat Carlos Puigbó.

Carlos Puigbó, autèntic salvador de l'equip

El filial rubinenc va passar els seus pitjors moments del partit quan els locals diverses vegades van incrementar el seu compte al marcador de no haver estat pel veterà porter Carlos Puigbó, autèntic salvador del seu equip, que va fer diverses parades de gran mèrit. Babakar, en un mà a mà amb el porter, no va encertar per empatar i Marcos Sinobas va veure com un defensor treia la rematada de cap sota pals.

Al minut 62 de partit, una absurda autoexpulsió d'Aiman ​​'Jaky' va provocar que el filial rubinenc passés per moments d'agonia, i el Llorençà va aprofitar bé la superioritat numèrica però Puigbó, molt bé durant tot el partit, avortava les situacions de perill de els locals.

L'últim quart d'hora, malgrat jugar amb un menys, els de 'Pirri' van arriscar amb múltiples ocasions, però quan faltaven dos minuts per al final, l'actiu Adri Méndez va ser objecte d'un clar penal i Marcos Sinobas empatava el matx a un.

I la punta va poder arribar al minut 97, quan el visitant Babakar va desaprofitar una claríssima ocasió només davant del porter, quan es cantava l'1 a 2. Uzeda va evitar, amb una gran estirada, el gol de la victòria visitant davant la desesperació dels jugadors del Rubí.

'Pirri', disgustat amb el joc de l'equip

Un punt que no deixa satisfet cap dels dos entrenadors, com així expressa el tècnic Jose Quereda 'Pirri'. "Ha estat un mal partit per part nostra. Mala gestió de la pilota, mala lectura de partit i molt de desordre en totes les línies. Al descans no em conformava amb l'empat però al final del partit sí. Ens van poder golejar i vam empatar a última hora. Podria haver estat pitjor i estic molt disgustat amb el joc del meu equip. Ens ha faltat l'actitud i el compromís que hem tingut en altres partits. I això no ho toleraré més. Jo sóc el màxim responsable d'aquest empat perquè potser no he sabut transmetre bé com havíem d'haver jugat aquest partit”.