Empat entre el filial de la UE Rubí i el Sant Cugat B

Malgrat l'empat, l'entrenador destaca l'actitud i compromís de l'equip del club rubinenc

Aquest cap de setmana es va enfrontar la UE Rubí B contra el Sant Cugat B (1-1) en un partit molt equilibrat des del principi entre els dos filials. Els nois de Jose Quereda 'Pirri' van portar la iniciativa i es van poder avançar en el marcador amb ocasions molt clares de Manel López, Javi Garrido i Aiman ​​Ben 'Jaky', sens dubte el jugador més destacat de el partit.

Un clamorós error dels locals en defensa va propiciar que els visitants aprofitessin aquest regal posant-se per davant en el marcador. El filial de Rubí es va bolcar a l'atac i un xut de Marc Sinobas a la vora del descans el va treure un defensor visitant sota pals.

Després del descans i al primer minut de la represa, una bona jugada personal de Jaky no la va saber aprofitar Issam amb tot a favor per posar en taules el marcador. També a la segona part, els visitants van fallar a porteria buida contra un Albert Moya ja batut. El davanter del Sant Cugat va llançar la pilota al pal amb la porteria totalment buida i sense oposició.

Això va esperançar més als locals, i el fruit al seu bon treball i esforç arribaria el minut 63, amb una gran triangulació del capità Manel López i 'Peque', que va combinar amb l'ariet Marcos Sinobas i després desfer-se de dos defensors va batre el porter visitant amb habilitat.

Un merescut empat per la feina que estaven fent els jugadors de Jose Quereda 'Pirri' fins a aquest moment

L'entrada a la pista de joc d'Adrián Cabrerizo 'Peque' va ser determinant. Els locals van seguir apretant i tancant a Sant Cugat fins al final i Marc Sinobas, en estat de gràcia i Aiman ​​'Jaky' en el descompte van poder donar la victòria al filial rubinenc, però dues bones intervencions del porter visitant ho van impedir i d'aquesta manera es va fer el repartiment de punts i el partit va acabar en taules.

L'entrenador del filial de la UE Rubí, considera que s'ha jugat "contra un dels millors equips de la categoria. Hem fet tot per guanyar i el just hagués estat una victòria però aconseguir un punt com ho hem aconseguit fa que ho valorem de la mateixa manera perquè sumem i creixem, en altres coses, arran de el partit d'avui ".

Segons Pirri, "a l'equip no se li pot retreure res perquè és un 10 en actitud, en esforç i compromís, en solidaritat i en companyerisme i és un plaer i un orgull ser entrenador d'aquests nois. El Sant Cugat B estarà a dalt a final de temporada segur ".

La pròxima setmana el Rubí B visitarà el camp del Junior.