Empat del primer equip de la UE Rubí i golejada del filial

El primer equip espera poder sumar tres punts abans de les vacances de Nadal i el filial celebra el festival de gols

El primer equip i el filial de la UE Rubí han disputat aquest cap de setmana dos partits amb resultats molt diferents. Mentre que el primer equip no aconseguia passar de l'empat (2-2) davant del FC Martinenc, el filial vivia un festival de gols (7-2), davant de la UE Les Fonts

Primer equip: FC Martinenc 2 - 2 U.E. Rubí

La primera part va ser molt bona per part del Rubí fins que es lesiona Molero. Només començar, al minut 1, van tenir la primera ocasió de gol del partit. Incidint molt en les transicions podrien haver anat 0-4, ja que es van generar moltes ocasions, però a causa de la lesió del jugador, calia baixar el ritme i això va portar que, amb una falta, el rival marquès l'1-0. Un parell de minuts després, amb una jugada a pilota parada van marcar el 2-0. Abans d'anar al descans, van tenir un xut frontal de Pau i una acció de Marru.

A la segona part, no van caldre ajusts tècnics o tàctics, sinó més aviat mentals: els jugadors s'ho havien de creure. I just en començar, amb una acció individual d'Edgar que li passa a Muñi i a la segona rematada aconsegueix el 2-1, donant-li vida al Rubí. Al cap de poc temps, en un córner en contra la pilota li pica a la mà al central, la qual cosa l'acaba expulsant ja que és penal. Un penal que l'Iker, el porter, és capaç d'aturar. Llavors, amb un jugador menys, passen a defensar en un bloc més baix i més protegits per poder sortir amb transicions. Això va fer que tinguessin moltes ocasions amb la fortuna que li cau al Muñi al segon pal marcant l'empat definitiu. Van haver estones de patiment que, gràcies a l'Iker, no van arribar a més, així com algunes accions que l'àrbitre va decidir no xiular.

Aquesta pròxima jornada esperen al Tàrrega a casa, a Can Rosés, per poder marxar a les vacances de Nadal amb 3 punts més.

El filial de la UE Rubí celebra la seva golejada davant la UE Les Fonts. FOTO: Cedida

Filial: U.E. Rubí 7 - 2 UE Les fonts
Els primers 20 minuts va ser un partit disputat, però després d'augmentar la pressió, els de Rubí van aconseguir anotar els primers 2 gols. L'equip va bloquejar defensivament i amb una altra robada de pilota, es van posar 3-0 al marcador. En aquell moment van començar a dominar el partit esperant al rival una mica més enrere.

La segona part va començar amb un gol rival, provocant que els rubinencs haguessin de pressionar més endavant, la qual cosa va permetre anotar 4 gols més per part del Rubí. Després van aprofitar un joc una mica més relaxat a esperes que s'esgotés el temps. En els últims minuts del partit, a causa d'una relliscada del porter, van aconseguir anotar el 7-2.