Empat del Rubí i victòria del filial aquest cap de setmana

Per primera vegada a la temporada, el primer equip deixa la porteria a zero

El primer equip de la UE Rubí no ha passat de l'empat aquest cap de setmana contra l'Igualada, i el filial, en canvi, encadena dues victòries consecutives davant el CF Matadepera. A continuació, les cròniques del partit dels dos equips:

Primer equip: Igualada 0 - 0 UE Rubí

Punt aconseguit fora de casa molt important, ja que les sensacions i resultats dels partits jugats fora de casa no havien estat els desitjats i s'ha aconseguit la solidesa defensiva que li calia a l'equip rubinenc.

L'equip va estar molt concentrat en tot moment del partit i augmenta la importància del punt aconseguit el fet que l'Igualada portés 3 partits seguits guanyant a casa (la qual cosa no és fàcil) i portava una molt bona dinàmica. Es valora molt el fet d'haver deixat la porteria a zero, ja que és la primera vegada en la temporada que s'aconsegueix fora de casa i encara més ajudarà a créixer a l'equip de cara als partits següents.

Pel que fa a les jugades del partit, va haver-hi dues situacions i un xut frontal que el  porter Rafa va poder refusar. I en atac, el Rubí va tenir diverses ocasions també: un xut de Picón amb una volea des de fora de l'àrea que atura molt bé el porter rival i un parell d'aproximacions a l'àrea tot incloent un gol anul·lat per un possible fora de joc.

A la segona part però, es van donar les ocasions més clares: des d'un xut de Pau al pal que acaba sortint fora, un parell de córners que no van aconseguir trobar la xarxa i una acció clara (que l'àrbitre no va assenyalar) on el central s'emporta per davant al Marru i podria haver estat la decisiva per tornar a casa amb 3 punts.

Va ser un partit molt dur i molt exigent, de tu a tu i amb molta contundència per part dels dos equips, que es reflecteix en el resultat. El cap de setmana vinent, els de Can Rosés reben al Mollerussa a casa, després d'una setmana de preparació i recuperació d'efectius esperen poder guanyar els 3 punts i així retallar números en respecte a la seva posició a la lliga.

El filial de la UE Rubí. FOTO: Cedida

Filial: U.E. Rubí 7 - 3 CF Matadepera

Partit jugat contra un rival de la zona alta de la classificació i contra el qual es va empatar en la primera volta de la lliga.

Des de l'inici, es donen dues jugades que fan que els locals es posin per davant del marcador dominant el partit per 2 - 0 amb ambdós gols de Manel. L'equip rival havia vingut amb una banqueta una mica curta (amb pocs canvis) i no va crear massa perill, però en una jugada aïllada, l'equip es confia i un dels pitxitxis de la categoria marca el 2 - 1 abans de la mitja part.

El Rubí segueix dominant la segona part amb un altre gol del Manel i amb un altre gol d'Issam s'arriba de pressa al 4 - 1. Poca estona després marca el rival de penal i uns minuts després l'Adri fent que el marcador estigui ara a 5 - 2. Només quan falten 20 minuts del final, Adán marca el 6è gol pel local que va venir seguit per una jugada des de fora de l'àrea que va acabar en gol pel rival. Finalment, Joan marca l'últim gol del partit deixant el marcador a 7 - 3.

Va ser un partit molt seriós dominat totalment per l'equip local sense gairebé ocasions del rival, i el Rubí amb efectius recuperats va poder dosificar els temps entre tota la plantilla.