El filial del Rubí trenca la mala ratxa

El primer equip perd contra el Sant Cugat i espera la setmana vinent a la Guineueta

El filial de la UE Rubí ha aconseguit aquest cap de setmana trencar amb la seva mala ratxa amb una victòria aquest cap de setmana davant el Planadeu-Roureda. En canvi, el primer equip ha caigut derrotat davant el Sant Cugat. A continuació, les cròniques del partit dels dos equips:

Primer equip: Sant Cugat F.C. 3 - 1 U.E. Rubí

Als primers minuts, el Rubí va tenir una ocasió d'en Marru que no van acabar en gol i altra que va acabar sortint fora del terreny de joc. L'equip estava mantenint una posició ferma, ja que el rival buscava el joc en profunditat, fins que després d'un error en sortida de pilota i un mal desplaçament el Sant Cugat fa un contraatac que acaba amb 1-0 en una ocasió poc afortunada. Va ser un gol inesperat que va provocar que costés tornar a agafar confiança per part dels rubinencs, això es va sumar a una següent acció derivada d'un error en un duel a la línia defensiva que va deixar al davanter sol contra el porter i els locals van anotar el 2-0.

El tercer gol encaixat pel Rubí va ser fruit d'una jugada per l'esquerra, que aconsegueixen endinsar-se i rematen sols davant la porteria sentenciant el marcador a 3-0 al final de la primera part.

Durant la mitja part l'equip tècnic va fer tasques d'ajustament i poc després de començar es van veure els fruits amb un xut al travesser per part del Pau. Més endavant, i amb la següent ocasió que va tenir el Rubí, va ser la que va donar el gol de l'esperança per part del Dani Muela. Més endavant es van donar altres jugades de la mà de Picón i Borja però  no van tenir premi final tot i tenir un jugador més al camp durant els últims 30 minuts.

Ara toca continuar treballant i perfilar aquelles cosetes que tenen lloc fora de casa i aprofitar tot el que s'aprèn amb aquesta derrota. El proper rival que rebran a Can Rosés és la Guineueta, que és el primer equip que els persegueix a la taula de resultats.

Els jugadors del primer equip de la UE Rubí. FOTO: Cedida

Els jugadors del filial de la UE Rubí. FOTO: Cedida

Filial: U.E. Rubí 3 - 2 Planadeu-Roureda

Aquest partit va ser contra un equip a la part baixa de la classificació. La primera part no va ser la millor del filial rubinenc, però van tenir l'avantatge que el rival no va generar gaires ocasions. En dues ocasions de contraatac el Manel, l'home del partit, encerta dos gols a la xarxa i fent que el Rubí marxi 2-0 a la mitja part.

A la segona part, tot i haver baixat el ritme de joc, l'equip local anota el 3-0, només van anotar un gol més tot i que podrien haver encertat un parell més. El rival comença a pressionar, ajudat dels canvis aconseguint retallar el marcador a 3-2. Finalment, el Rubí s'emporta els tres punts de la victòria, fet que fa trencar la "mala ratxa" que portaven.

Resultats de la resta d'equips de la UE Rubí el 25 i 26 de febrer. FONT: UE Rubí