El filial de la UE Rubí aconsegueix una meritòria victòria davant d'un difícil Terrassa

Tres punts molt importants per al filial blanc-i-vermell que mantenen l'equip rubinenc a la zona mitja alta de la classificació

Important victòria del filial de la UE Rubí que dirigeix ​​Jose Quereda 'Pirri' al díficil camp del Terrassa B (3-2), un filial amb gent experimentada a la categoria i on el seu objectiu és l'ascens. Tots dos equips arribaven empatats a la classificació i serien els egarencs els que avisarien la meta defensada pel veterà Carlos Puigbó, que tornava a l'onze inicial. El local Pau va ser un malson per a la novel defensa visitant, on va destacar Quim Medina, que va liderar la defensa rubinenca.

Babakar Samba obriria el marcador en culminar una bona contra aixecada pel capità Manel López, que amb un centre mesurat va possibilitar que Babakar, amb un bon control i un xut fort des de la frontal, per segona setmana perforés les xarxes del porter local. Babakar igual que la setmana anterior davant de Planadeu, va ser un dels destacats del partit. I quan més atacava el filial vermell per empatar un contraatac ben conduït per Issam i Peke el culminava el capità blanc-i-vermell Manel, que tornava a trobar-se amb el gol després de marcar a la primera jornada a Castellbisbal. L'extrem blanc-i-vermell va sortejar diversos rivals i amb un ajustat llançament feia el 0 a 2 amb habilitat.

Fins al descans els locals, per mitjà de Miller i de Comellas estrenyien la defensa visitant i Pau va veure com Nahuel s'acabava sota pals el que seria l'1 a 2 per als locals. Carlos Puigbó també es va lluir dues vegades i va mantenir la porteria a zero en els primers 45 minuts.

A la represa del segon temps els locals amenaçaven una vegada i una altra la defensa blanc-i-vermella, que patia les escomeses dels locals. La defensa blanc-i-vermella, amb Jose Sesa i Pol González s'encarregaven de desfer qualsevol acció de perill. L'1 a 2 estava més buscada però una bona pilota servit per Marc Vinuesa permetia al golejador Marcos Sinobas fer el 0 a 3 de cap però la col·legiada Marina Molina, després de donar el gol com a vàlid, va rectificar al moment i va anul·lar el gol que hagués sentenciat el partit. Amb el vent a favor i en aquesta mateixa jugada, el porter local va posar la pilota a l'àrea de Carlos Puigbó i després d'un garrafal error el davanter Pau pujava l'1 a 2.

El partit estava emocionant i els locals, ben situats al camp, arribaven amb molt de perill. A la contra Issam i Sinobas perdonaven l'1 a 3. 'Pirri' va moure la banqueta amb un triple canvi que va fer efecte. Iván Gil, un dels que entrava al camp, va fer una jugada individual driblant tres contraris i amb el recent incorporat també Sergio Ayala van fer una brillant paret i Iván Gil, només davant del porter, va batre el porter local amb un potent xut a la esquadra. Tant que se celebraria molt pels visitants i que donaven tranquil·litat a un partit complet on els rubinencs van saber patir davant un gran equip.

A l'afegit, un inexistent penal de Modou Sarr, a qui la pilota li dóna al pit, la va transformar Pau, aconseguint un doble que seria insuficient per als locals que dirigeix ​​l'experimentat i conegut tècnic local Damián Brocal.

Tres punts molt importants per al filial blanc-i-vermell i que mantenen, a falta de jugar els 60 minuts restants contra el Planadeu, un resultat momentani d'1 a 0 per als rubinencs, a la zona mitja alta de la classificació, liderada pel Juventud 25 de Septiembre, Veinti, que va punxar amb el Matadepera a casa, empatant 1 a 1.

Més info: Empat d'un Veinti sense punteria

Els joves de Jose Quereda 'Pirri' rebran després de l'aturada d'aquesta setmana el Juan XXIII, un altre dels equips cridats a estar a dalt lluitant per l'ascens.

Aquesta era la valoració del tècnic després de la victòria: “Hi ha hagut una part per a cada equip. A la primera part vam ser molt superiors però a la segona ens han superat en tot, fins i tot han fet dos gols i nosaltres un. Ells tenen un equip sòlid, que juguen bé a futbol i amb molt de gol i per això li donem molt mèrit a la victòria. Vam fer els millors 45 minuts des que sóc aquí ia la segona part vam patir molt. Sabíem que passaria perquè coneixíem el potencial del rival, però hem estat units, hem treballat com a equip per sobre de les individualitats i els canvis han donat el resultat esperat, amb l'1 a 2 ens estaven menjant i havíem de refrescar l'equip i aquests canvis ens van ajudar a guanyar el partit, tots en aquest equip se senten importants i aquesta és la clau. Tots responen juguin més o juguin menys”.