El filial de la UE Rubí aconsegueix remuntar el marcador en un partit d'infart

L'equip rubinenc li dóna la volta al marcador en un intens partit contra el Juan XXIII a l'estadi municipal de Can Rosés

Agònica victòria del filial rubinenc de la UE Rubí davant el potent Juan XXIII, un dels equips forts de la categoria. El partit va estar marcat pel bon joc desplegat pels dos equips. Els egarencs van ser més amos de la pilota durant el primer temps, si bé és cert que no van inquietar el veterà porter Carlos Puigbó fins minuts abans del descans. El jove equip de Jose Quereda 'Pirri' va disposar de dues clares ocasions a mitjans del primer temps. Marcos Sinobas no va poder resoldre un comandament a mà amb el porter visitant Teruel, un dels jugadors més destacats de l'equip.

Adrián Cabrerizo "Peque" va tenir l'ocasió més clara del primer temps però el seu xut va sortir llepant el pal defensat per Teruel. Els visitants s'acostaven amb perill a l'àrea local cada cop que arribaven. Jose Antonio Sesa es va erigir al jugador estrella en defensa, avortant qualsevol atac dels de Terrassa. Es va arribar al descans com a empat a zero i amb el partit molt igualat.

Després del descans seguia la mateixa tònica, pilota repartida pels dos equips però va ser el capità Manel López qui va poder avançar els blanc-i-vermells en una claríssima ocasió. Un defensor visitant va treure sota pals el possible un a zero en què era l'oportunitat més clara del partit perquè els locals s'avancessin al marcador. Va contrarestar el Juan XXIII una bona rematada del davanter David Lago, que va ser un perill per a la defensa local. Carlos Puigbó va evitar amb una gran estirada el zero a un. Manel López, novament va tenir el gol a les botes. Una bonica vaselina després d'un gran servei d'Issam va poder significar el primer gol, però la pilota es va estavellar al pal i es va passejar per la línia de gol. La posterior rematada de Babakar el va treure amb una espectacular parada Terol, salvant el seu equip del zero a un.

Va buscar frescor l'equip de 'Pirri' i els canvis van sorgir en efecte, igual que la setmana anterior a Terrassa. Però va ser de nou David Lago protagonista en anotar, quan faltava un quart d'hora per al final, el gol del seu equip que posava al capdavant el Juan XXIII. El gol visitant va venir precedit de doble error. Una pilota a l'esquena de la defensa, en un estrepitós error defensiu del filial, va propiciar que Lago, amb un xut ras però sense aparent perill no ho sabés aturar el veterà Puigbó. Gerro d'aigua freda per als joves cadells blanc-i-vermells quan estaven jugant millor.

Una passada de fantasia del reincorporat Marc Vinuesa sobre un combatiu Marcos Sinobas va fer que el davanter golejador de l'equip estrenés el seu caseller i tornés a veure porta setmanes després, anotant l'un a un amb un toc de qualitat que va batre el bon porter Teruel. Faltaven deu minuts i el filial va creure en la remuntada. Al minut 85 una gran cursa de Babakar Samba, amb diversos regats inclosos va cedir al bigolejador Marcos Sinobas, que amb una maniobra de qualitat, va asseure dos defenses i al porter aconseguint un dels gols més bells des de començament de temporada.

El filial havia aconseguit el més difícil. Donar la volta al marcador contra un equip que va portar la iniciativa i que va crear perill fins al final. Un llançament de falta que va treure Pol González gairebé a la línia podria haver significat l'empat però ja en el descompte, i amb els egarencs bolcats a dalt, una bona contra portada novament per Marc Vinuesa va possibilitar el migcampista Modou Sarr Kane sentenciar el partit. L'espigat Modou va rebre de Vinuesa, i després de perdre la pilota al control, va poder robar-li la pilota a l'últim defensor terrassenc i després de driblar el porter va marcar a porta buida en un gol molt celebrat pel mateix jugador i per la patida parròquia blanc-i-vermella. Suplents i cos tècnic es van fondre en una emotiva abraçada en un córner, demostrant dia a dia el grup unit que tenen.

Va finalitzar el partit i remuntada dels de 'Pirri' contra un equip que va deixar molt bones sensacions a Can Rosés.

Jose Quereda 'Pirri' es mostrava molt content al final del partit. “Guanyar un equipàs com el Juan XXIII ens fa veure que estem en la línia correcta. Ha estat amb diferència el millor equip a què ens hem enfrontat. Tenen un gran entrenador, una gran plantilla i saben competir. A més tenen qualitat, són ordenats i saben al que juguen. Per això donem tant valor a aquesta victòria. No puc estar més content i més orgullós un dia més del nostre equip. Cada setmana em sorprenen més. Entren com a bèsties, competeixen i són amics. Els vestidors més sans que m'he trobat al futbol en la meva trajectòria".

"La clau ha estat creure i voler, i si es creu es pot i si es pot es fa. Ens feia molta il·lusió guanyar aquest partit, ho vam preparar molt bé i estàvem molt mentalitzats. El grup humà, les ganes, la qualitat de l'equip i treballar tots units i de la mà ens fa ser més forts. Hem de ser humils però ambiciosos. El nostre objectiu setmanal és voler guanyar i treballem durant la setmana per a això, independentment que després ho aconseguim o no".

El dimarts 14 de desembre es reprèn el partit a Can Rosés de la 8a jornada contra el Planadeu. El partit es reinicia al minut 31 del primer temps com indica l'acta arbitral i el resultat és de 1 a 0 favorable als locals. Babakar Samba va ser l'autor del gol al minut 14 de partit.

La UE Rubí B s'enfrontarà al Veinti diumenge vinent

I el diumenge a les 12 h el filial visitarà els veïns del Juventud 25 de Setembre, líder des que va començar el campionat, en el que és el gran derbi de la categoria a la ciutat. Si els de 'Pirri' aconsegueixen guanyar el Planadeu arribarien al clàssic a només tres punts de diferència amb l'equip de Richard Giménez, exentrenador del filial les temporades anteriors. Bon partit per acomiadar l'any a Rubí.