El filial de la UE Rubí aconsegueix la seva setena victòria dels vuit últims partits

La setmana vinent rebran el Juventud 25 de Setembre, el derbi de la ciutat

Quarta victòria consecutiva fora de casa per al filial blanc-i-vermell de la Unió Esportiva Rubí al difícil camp del Juan XXIII, aconseguint mantenir una setmana més la seva porteria a zero. Els de Jose Quereda 'Pirri' estan fent una segona volta encomiable, havent aconseguit 22 punts disputats dels darrers 24 punts disputats pel seu equip. No perden des de la jornada 2 de la segona volta, al camp del Sant Cugat, tercer classificat i ja a només quatre punts del filial blanc-i-vermell.

Les coses no podien començar millor. Al minut dos el col·legiat va assenyalar un clar penal a l'àrea local sobre Marcos Sinobas. L'especialista va llançar molt desviat errant una clara oportunitat de posar el seu equip al davant. Això no va fer abaixar els braços als visitants i en la següent aproximació a l'àrea blavosa el capità Manel només davant del porter va marrar una claríssima oportunitat amb el porter local ja batut.

Això va donar ales als locals i van començar a despertar-se en atac. La defensa visitant, on va sobresortir el defensa juvenil Fratte, que repetia titularitat una altra vegada es va mostrar molt segura davant l'allau dels egarencs en atac. A la contra Ayman Hasni i Babacar trencaven la defensa local fins que en una d'aquestes accions individuals el senegalès Babacar, al cap de la mitja hora, se n'anava de dos rivals i va superar amb un xut creuat el bon porter local Millán, que minuts posteriors va evitar el zero a dos en un mà a mà del golejador Marcos Sinobas, que aquesta setmana no va poder veure porta.

A l'últim minut del primer temps el visitant Modou Kane va rematar de cap un córner i la seva pilota va repel·lir el pal sortint la pilota fora per escassos centímetres.

Es va arribar al descans amb domini visitant ia la segona part els homes de Guillermo Andrés van portar la iniciativa del joc, tenint múltiples oportunitats davant de la porteria defensada també per un altre juvenil, Albert Moya, que ha desbancat de la titularitat el veterà Puigbó. El jove equip rubinenc va patir i va aguantar l'empenta local fins al final i els visitants es van mostrar durs en atac. Només un xut des del centre del camp del corpulent Abdel Ghafur que va veure el porter terrassenc avançat va ser el més pesat que va mostrar el filial en atac, llevat del gol que arribarien quan faltaven cinc minuts.

L'experimentat equip del Juan XXIII va anar a buscar l'empat i a prop van estar però una pèrdua defensiva al mig camp després d'un robatori d'Abdel Ghafur va propiciar una contra ben portada pel fornit davanter i la passada la va aprofitar només davant del porter Ayman Hasni per aconseguir la seva vuitena diana de la temporada. Es dóna la circumstància que Hasni va debutar a casa contra el Juan XXIII participant en aquella èpica remuntada al partit d'anada.

A la recta final, el local Adrián Pérez va estavellar la pilota al travesser del jove Albert. No va tenir més oportunitats el filial al segon temps, donant al màxim la rendibilitat de les ocasions creades.

La setmana que ve rebran el Juventud 25 de Setembre, al derbi de la ciutat. A l'anada els grocs es van imposar per 2 a 0. Tots dos equips arriben en dinàmica positiva i s'espera una gran afluència de públic a les grades blanc-i-vermelles.

El tècnic 'Pirri' valorava la victòria com a "victòria en un camp molt difícil per història. El Juan XXIII és un rival que m'agrada molt. Juguen amb molt d'ordre, amb molt de sentit a tot i és un equip amb ofici i amb jugadors que juguen molt bé a futbol. Tenen un entrenador molt top per a la categoria i mereixen estar més amunt. Al segon temps ens han escombrat del camp i hem tingut una ocasió i l'hem convertit. Això són dinàmiques. Et dominen, generen el joc i tenim una acció aïllada i guanyem. La primera part hem estat superiors a ells en tot però a la segona han merescut l'empat i fins i tot la victòria però hem sabut patir, mantenir l'ordre, la calma i la paciència i hem crescut molt en aquestes 25 jornades. Hem encaixat quatre gols en els últims 8 partits i dos de penals”.

"Ara afrontem el derbi amb molta il·lusió i amb ganes de guanyar, igual que ells també en tenen. Estan fent una temporada increïble, futbolistes de qualitat i un entrenador com Richard Giménez que en sap moltíssim. Les aficions gaudiran i els jugadors també. Espero un partit intens, net com va ser a l'anada i sortirem a competir perquè si no competeixes contra ells les opcions que tindrem de guanyar seran nul·les. Els felicito pel temporadó que estan fent”.

La cita és dissabte a Can Rosés a les 18 h. Els de Richard avantatgen els de 'Pirri' en 10 punts a la classificació i arriben com a segons, a 6 punts de líder San Lorenzo, que també ha de visitar Can Rosés. El filial és quart en solitari, sis punts per sobre del Júnior a i a quatre del tercer classificat, el Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.