Jose Quereda 'Pirri' deixa de ser entrenador del filial de la UE Rubí

El tècnic ho deixa per voluntat pròpia i el seu relleu serà Javi Rodríguez, actual entrenador de l'infantil A

Jose Quereda 'Pirri' deixa de ser l'entrenador del filial de la UE Rubí "per voluntat pròpia". El seu relleu serà Javi Rodríguez, actual entrenador de l'infantil A i coordinador de l'etapa de fútbol 7 en el club rubinenc. Així ho han fet saber a través d'un comunicat oficial aquest dijous. 

La UE, de la mà del nou director esportiu Jose Solivelles, ha optat per un tècnic de la casa i conegut com Javi Rodríguez, que seguirà exercint altres funcions al club, a més de portar les regnes d'un filial que ha quallat una excel·lent temporada amb en 'Pirri'.

Els joves jugadors blanc-i-vermells han quedat quarta posició en solitari, a 8 punts del cinquè perseguidor, el Junior FC. Només els favorits com els veïns del Veinti i el Sant Cugat B, més l'ascendit San Lorenzo, han superat a la classificació els de 'Pirri'.

Javi Rodríguez serà el nou entrenador del filial de la UE Rubí. FOTO: Cedida

Javi Rodríguez serà el nou entrenador del filial de la UE Rubí. FOTO: Cedida

D'altra banda, Javi Rodríguez es mostra il·lusionat davant aquest nou repte. "'Pirri' ha posat el llistó molt alt per la gran temporada que ha fet el filial i em motiva poder estar a l'alçada i treballar des de les meves idees per almenys aconseguir el mateix objectiu", ha dit. 

Rodriguez, amb una àmplia experiència en el futbol regional com a exjugador, se sent molt preparat. “Tinc l'experiència suficient i el coneixement de la categoria regional per poder desenvolupar la feina que tinc en ment. Vull un grup de jugadors com el que hi ha hagut perquè aquest compromís i la qualitat que hi havia i la bona gestió del cos tècnic han estat la clau per obetenir aquesta classificació”.

El tècnic sortint, el sabadellenc Jose Quereda 'Pirri' considera que la seva etapa com a entrenador del filial "ha acabat i necessito nous reptes. Aquest ho era perquè el 25 de juliol no hi havia ni un sol jugador i, just un mes després, vam començar el primer entrenament amb 40 jugadors. Hem superat fins i tot les expectatives que internament ens havíem posat. Comencem a construir des del no-res i els resultats hi són. Un bon grup de treball en el cos tècnic i uns excel·lents jugadors i persones que han cregut en la nostra idea dia a dia i han treballat pel que hem aconseguit”.

El sabadellenc explica que té diverses propostes sobre la taula i en els pròxims dies es podria saber més sobre el seu futur. “No descarto seguir al club realitzant alguna funció, encara que no sé què, necessito pensar i valorar que faig i he de reflexionar sobre algunes coses. He gaudit molt amb el filial durant tot l'any i amb l'Acadèmia de la UE Rubí però vull tenir clar què faig”.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.