Marc Marru i Edgar Álvaro deixen de formar part de la UE Rubí

El club ha anunciat la incorporació del migcentre terrassenc Marc Torres, que prové del CF Martorell

La Unió Esportiva Rubí ha fet públic a les últimes hores que els seus jugadors Marc Marru i Edgar Álvaro deixen de formar part del seu equip per a la nova temporada. 

La UE Rubí ha confirmat que Marru deixa de pertànyer al club i a través de les xarxes socials li han agraït la seva dedicació durant aquesta temporada i li han desitjat bona sort per al seu futur. 

Per altra banda, Edgar Álvaro no estarà amb la UE perquè el club ha decidit no renovar-li ni concedir-li la baixa. La Unió Esportiva de Rubí ha declarat a les seves xarxes socials que "en aquesta nova temporada, on estrenem categoria a la Lliga Elit i participem en la fase prèvia de la Copa del Rei, necessitem jugadors compromesos al cent per cent. Lamentablement, Edgar no pot complir amb els requisits innegociables per formar part d'aquest projecte en aquests moments. En el Club, sempre prevaldran els interessos de l'equip per sobre dels interessos personals. Li desitgem tot el millor en el seu futur personal i professional."

El davanter és jugador de la Kings League a l'equip Rayo de Barcelona. A la UE Rubí ha jugat 37 partits, i ha sumat 17 en una temporada i mitja. 

No obstant això, el club ha anunciat la incorporació del migcentre terrassenc Marc Torres, que prové del CF Martorell. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.