Nova victòria del filial de la UE Rubí contra un difícil Pueblonuevo 2002

Els rubinencs del filial van guanyar el partit, tot i no mostrar la seva millor versió

El filial rubinenc de la UE Rubí es va retrobar novament amb la victòria a casa contra un CF Pueblo Nuevo 2002 (3-2) que va posar les coses molt difícils, sobretot a l'últim quart d'hora, on van ser capaços d'empatar un 2 a 0 que tenien en contra, a causa de l'excés de relaxació dels joves jugadors blanc-i-vermells.

El partit va començar amb múltiples ocasions per als homes de Jose Quereda 'Pirri'. L'ariet Marcos Sinobas resultaria clau en la victòria, en marcar els dos primers gols del seu equip i en provocar un clar penal a l'últim minut que va transformar Javi Garrido ja en el temps afegit. Precisament Marcos Sinobas tindria la primera ocasió del partit en una preciosa vaselina que el porter egarenc enviaria a córner. Babakar Samba va poder avançar també el seu equip al marcador amb una clara ocasió de gol. Issam i Manel López també van acaronar el gol abans de produir-se l'1 a 0.

Una pilota en profunditat de Peke era materialitzada amb picardia i precisió pel golejador Marcos Sinobas. Aquesta vegada la seva vaselina si acabaria en gol. Corria el quart d'hora de partit. David Jiménez, debutant a la porteria del filial, va resultar decisiu per al seu equip, tenint diverses intervencions de mèrit, sobretot abans del segon gol de la U.E Rubí. Manel López, a la frontal de l'àrea, roba una pilota a un defensor visitant i cedeix a Marcos Sinobas, que després de relliscar un defensa groc bat sense problema Álex Egea, que no podia fer res per evitar el segon gol de l'artiller Sinobas.

A la segona meitat els visitants van estirar les seves línies, i David Jiménez va tornar a ser providencial. Els locals es van confiar i van veure com al minut 73 els de Terrassa escurçaven distàncies. Javi Garrido, en un mà a mà amb el porter, va fallar quan el més fàcil era fer el tercer per al seu equip. En la mateixa contra, un centre lateral agafa distreta i descol·locada a la defensa local i Domínguez marca sense oposició escurçant distàncies al marcador.

I en un altre error col·lectiu, Pau Granados estableix l'empat després d'un rematar un córner i situar al minut 80 el 2 a 2 que fins aquell moment feia justícia. Quan s'estava més a prop del 2 a 3, una pilotada llarga de Pol González el rep Marcos Sinobas a l'àrea. La sortida a la desesperada del porter visitant acaba atropellant Marcos Sinobas i l'àrbitre va assenyalar la pena màxima i va expulsar el porter egarenc Álex Egea. L'especialista en penals Marcos Sinobas va acabar lesionat en aquesta jugada.

Era el minut 90 de partit i els de Pirri tenien l'ocasió de deixar els tres punts a casa. El recent incorporat Javi Garrido es va treure l'espina de l'ocasió que va tenir per ampliar el marcador per al seu equip i va transformar el penal amb serenitat, amb un xut ras i ajustat. Una falta abans que assenyalés el col·legiat el final podia haver-se convertit en l'empat en no ser per la bona parada del protagonista inesperat, David Jiménez, que va mantenir viu el seu equip fins al final.

El tècnic Jose Quereda 'Pirri' però, no estava content amb el joc de l'equip: “Hem jugat molt malament, i he d'analitzar el perquè. L'equip incomprensiblement s'ha relaxat al final del partit i aquest no era el guió que havíem marcat, d'aquí el meu disgust. Em consola que jugant malament la setmana anterior i avui hem tret quatre punts de sis, però jugant així el normal és que perdis. Som joves, ens falta experiència, ofici i una mica de veterània, però són els 'pros' que ja sabíem que podríem trobar-nos. L'equip sempre vol guanyar i anem a buscar els partits fins al final. Hem de corregir errors que ens poden passar factura en el present i el futur. El millor han estat els tres punts, sens dubte”.

La setmana que ve el jove equip rubinenc visitarà un altre filial, el CP San Cristobal B, del qual només els separa un punt a la classificació.