El primer equip i el filial de la UE Rubí aconsegueixen ambdues victòries

Crònica dels dos partits i resultats de la resta d'equips del club rubinenc

La UE Rubí està d'enhorabona aquesta setmana ja que, tant el primer equip com el filial han aconseguit ambdues victòries. A continuació, les cròniques de cada partit.

Crònica del primer equip: Sabadell B 1-4 UE Rubí
Entrada a una primera part marcada per un desequilibri defensiu però que s'aconsegueix ajustar i dona peu a controlar l'atac organitzat pel Sabadell. El rival va tenir una ocasió clara de gol que el porter, l'Iker treu al córner i van respondre amb un cop de cap de Picón que va sortir per sobre el travesser. Abans de qualsevol gol, la UE Rubí va tenir moltes ocasions clares davant del porter, que va estar molt encertat, per part de Tenorio, Muñi, Edgar i Recort. Van controlar molt bé l'atac del rival i també moltes pilotes a la zona mitjana per poder iniciar així moltes transicions, una de les virtuts de l'equip, en resum: a la primera part van estar molt bé i molt sòlids.

El primer gol ve a la sortida d'un córner amb una segona jugada, el Pau xuta i li pica a la cama a l'Alex Ruiz, qui acaba marcant (0 - 1). Més endavant, cap al minut 38, l'Edgar fa un bon contraatac assistit pel Muñi i anota el 0 - 2 sol davant del porter. Si més no, arriba l'1-2 després d'una falta torna a la part frontal de l'àrea, donant vida al Sabadell.

La segona part va seguir en la mateixa línia. El Sabadell va passar, però, a jugar només amb un mig centre i dos interiors, cosa que costa d'ajustar, ja que feien una mobilitat entre els tres a dintre i s'havien de canviar les marques, però es va resoldre ficant una estructura molt clara de 2 i 1 al mig del camp (dos mig centres i una mitja punta). El Sabadell va tenir diverses ocasions salvades per l'Iker. Es va tractar de sentenciar el partit però el porter rival va estar molt bé amb les accions que va tenir el Rubí.

S'aprofita una errada defensiva de la sortida del Sabadell que va permetre que l'Edgar marqués l'1-3 i en una altra transició i contraatac el Miraash va anotar l'1-4.

"Estem molt contents per la victòria, és la primera que fem fora de casa i contra un rival directe que ens permet sumar 3 punts (...) Seguirem treballant, ja que ara vénen partits de rivals directes on els 3 punts són molt importants", ha dit Jordi Peris, entrenador de la UE Rubí.

El filial de la UE Rubí també ha guanyat el partit contra el Juan XXIII. FOTO: Cedida

Crònica del filial: U.E. Rubí 3 - 1 Juan XXIII
Ha estat un partit contra un rival veterà, que sabia a que jugava i que en els darrers 4 partits només havia encaixat 1 gol en contra. La primera part no hem pogut trobar el nostre joc i ells han imposat el seu on han tingut 4 ocasions molt clares on l'actuació del "Mono", el nostre porter, ha estat crucial per poder marxar a la mitja part amb un resultat de 0 - 0 al marcador. La segona part, hem sortit amb 4 canvis des de l'inici i hem començat a trobar el nostre joc i a dominar el partit. A partir del minut 70 ha començat a arribar la calma amb els gols de l'Adan Sancho, el Raul Dorado i l'Iván Jiménez havent guanyat diverses pilotes a l'esquena dels defensors i amb pilotes en contraatac. En l'última jugada del partit el rival ens anota el 3 - 1. Marxem de casa amb una victòria més, però ara toca seguir treballant.