El primer equip i el filial de la UE Rubí perden els partits del cap de setmana

El filial de la UE Rubí continua arrossegant diverses baixes a l'equip

El primer equip i el filial de la UE Rubí han perdut els seus corresponents partits aquest passat cap de setmana, contra el Llefià i el Castellbisbal, respectivament. A continuació, les cròniques d'ambdós partits.

Primer equip: Unificació Llefià CF 2 - UE Rubí 1

Últim partit de la primera volta d'aquesta temporada. Es va disputar un partit bastant igualat entre els dos equips. El Rubí va tenir un parell d'aproximacions però no es van acabar de finalitzar. La primera ocasió que va tenir l'equip local va ser un remat de cap a la sortida d'un córner que va anar directament a fora i just la següent van tenir una pilota a l'espai que va costar defensar enrere i va acabar amb gol estrenant així el marcador. Els rubinencs, però, van tenir més ocasions que no van aconseguir marcar ja sigui perquè sortia fora per poc o bé perquè el porter l'aturava.

Després del descans el Rubí va sortir molt bé tot fent l'empat 1-1 amb una acció entre l'Edgar i el Marru xutant des de la frontal. A partir d'aquí tornava a ser un partit obert, ja que qualsevol dels dos equips es podia emportar la victòria. Després d'un servei de banda del rival del qual no es va guanyar bé la pilota en un refús, apareix un jugador del Llefià marcant el segon gol per al seu equip. L'equip rubinenc va actuar una mica nerviós perdent una mica la paciència amb pilota i va costar mantenir la pilota i atacar l'àrea. Tot i això, el Rubí va tenir un parell d'ocasions més com algun córner, l'ocasió del Borja o la de l'Edgar amb un mà a mà contra el porter que no va entrar de miracle.

Filial: UE Rubí 1 - Castellbisbal UE 2

Partit jugat a Can Rosés contra un rival de la part baixa del taulell de classificacions però amb resultat negatiu per a l'equip local.

El filial de la UE Rubí continua arrossegant diverses baixes a l'equip i alguna dinàmica que no acaba de funcionar bé. A la primera part, el rival va anotar en l'única ocasió que van tenir obrint així el marcador. D'altra banda, el Rubí va tenir un parell d'ocasions però que no van acabar en gol. A la segona part l'equip local va millorar una mica trobant així l'empat al marcador amb una jugada a pilota parada. L'última jugada del partit va acabar amb un penal a favor de l'equip rival que, en anotar-lo sentenciava el resultat 1-2.