El primer equip del Rubí s'emporta la victòria fora de casa

Cara i creu per l'equip, ja que el filial va perdre contra el Sant Cugat durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana, el primer equip de la UE Rubí ha aconseguit una victòria davant del San Mauro U.D. en un partit complicat, ja que els dos equips es juguen l'entrada a la Superlliga. En canvi, el filial ha patit una dura derrota contra el Sant Cugat F.C. en un partit amb poca intensitat. A continuació, la crònica dels dos partits:

Primer equip: San Mauro U.D. 1 - 2 U.E. Rubí

Torna la competició després de l'aturada, abans de la qual l'equip tenia una molt bona dinàmica (de 5 partits, 4 victòries i 1 empat) i estant molt sòlids defensivament, efectius en pilota i, per tant, estaven molt complets. El repte era recuperar aquesta versió, però jugaven fora de casa contra un equip que també està lluitant per entrar en la Superlliga: el UD San Mauro. Com a resultat, es presentava un partit complicat.

Els primers minuts van ser del San Mauro amb bones possessions i oportunitats no més enllà d'un remat de córner que rematen fora. La primera ocasió clara, però, va venir per part del Rubí amb un remat de cap de Recort de falta lateral que acaba sortint fora, després van altres del Muñi amb dues transicions: una de cara que li talla el central amb la mà (però l'àrbitre no assenyala penal) i l'altra que li acaben prenent. A partir d'aquí s'arribava al minut 30 amb la lesió del Rafa, el porter. Va substituir-lo el Marc Arús, porter que debutava amb el primer equip i jugador actual del filial de la U.E. Rubí i que sortia del juvenil la temporada passada. Abans d'acabar la primera part, al minut 43, va arribar el 0 - 1 per part de Muñi que va fer una centrada lateral després d'un servei de banda.

Durant el descans els rubinencs van comentar que estaven molt bé defensivament, molt sòlids, i que intentessin evitar els canvis d'orientació i que augmentessin la pressió cap a certs factors i axí ho van fer els jugadors. Però en l'única pressió que es van equivocar, el rival va trobar una sortida per banda esquerra, van penjar la pilota al segon pal i el seu lateral dret que arribava de la segona línia va rematar, un remat amb què l'Arús no va poder fer res. Cal destacar dues parades de molt mèrit que va fer el Marc que van donar punts a l'equip. Així també, els rubinencs van disposar d'un parell més de transicions, però el Muñi va rematar a porter i el Muela no va arribar al remat, fent tothom pensés que es quedaria en empat a 1 fins al minut 93. Va arribar una falta lateral que els de Can Rosés portaven setmanes insistint en un petit detall: que un jugador ataqués la zona del primer pal per davant del jugador de la zona. La pilota va ser picada pel Pau i justament Picón (el jugador seleccionat des de la banqueta de manera reiterada) va atacar el primer pal, va rematar a baix i entre el porter i el pal la pilota va acabar entrant anotant així el 1 - 2 definitiu. Els darrers minuts van defensar molt bé tenint fins i tot un contraatac que no va acabar de finalitzar-se

El cap de setmana que ve, a Can Rosés, s'enfronten al Martinenc, equip que ve d'una dinàmica molt bona amb 7 partits seguits sense perdre i només encaixant 4 gols i que ha puntuat contra equips de la part alta de la classificació com el Sabadell, el Mollerussa, el Llefià... serà un partit dur, ja que en aquests moments tothom s'està jugant coses: ells estan a 1 punt del play-off i el Rubí si fa 3 punts són capaços de signar matemàticament l'objectiu de la Superlliga, ja que deixarien a la resta de competidors a 15 punts de distància.

Filial/Amater B: U.E. Rubí 0 - 4 Sant Cugat F.C.

Partit jugat amb poca intensitat en general.

Durant la primera part el rival no va ser massa superior i només va tenir un parell d'ocasions i un córner. Els locals, per contra, van tenir una ocasió també i un córner a favor. Al final de la primera part, hi va haver una ocasió prop de l'àrea que no va acabant finalitzant-se i a la poca estona un córner en contra i el rival va marcar el 0 - 1.

El filial de la UE Rubí. FOTO: Cedida

Comença la segona part i l'equip torna amb intensitat i ritme. Cap als primers minuts hi ha una errada en la sortida de la pilota i aconsegueix el rival marcar el 0 - 2. La propera jugada l'àrbitre assenyala un penal en contra dels locals bastant dubtós, el qual el Marc Arús, el porter, l'atura, però en el rebot apareix un jugador per marcar el 0 - 3. Al cap d'una estona, l'equip es troba inestable en el camp i el rival, par contra, es troba molt a gust i obtenen marcar el gol final deixant el marcador en 0 - 4. En resum, durant la segona part l'equip ni apareix ni se l'espera.