El primer equip de la UE Rubí encadena 5 partits sense perdre

El filial de l'equip rubinenc ha perdut els tres últims punts de l'any davant del Llorençà

Aquest cap de setmana els papers s'han intercanviat i el primer equip i el filial de la UE Rubí han disputat dos partits amb resultats molt diferents. El primer equip ha per 4-1 el Tàrrega, i el filial ha perdut els tres últims punts de l'any davant del difícil Llorençà

Primer equip: UE Rubí 4-1 Tàrrega

A la primera part, el primer equip va treballar molt bé, davant d'un rival que va deixar jugar i això va permetre que hi hagués molta circulació de la pilota a camp contrari. El Tàrrega, només va tenir una acció d'un xut des de fora de l'àrea que no va generar perill.

Al minut 22 Marru remata un córner assistit per Iván fent despertant el marcador. Poc després, una recuperació a camp propi i amb una connexió Munyi-Marru arriba Pau des del darrere per encertar el 2-0. Més endavant hi ha una acció d'un servei de banda mal defensada que acaba amb un assenyalament de penal per part de l'àrbitre i gol del rival, 2-1. Just abans del descans, el partit s'iguala una mica més, però Muñi és capaç d'anotar el 3-1.

Segona part molt controlada i dominada per l'equip local a camp contrari. Es van poder fer canvis per donar temps a jugadors que s'ho mereixien i que, a més a més, van sumar a l'equip. Finalment, al minut 80, el Borja encerta el 4-1 definitiu. Després d'aquest gol només queda mantenir la possessió fins al final del partit.

Aquests 3 punts col·loquen a la UE. Rubí en 2a posició, ja que hi havia partits directes fent que alguns equips es deixessin punts pel camí i permet agafar distància amb els perseguidors i apropar-se una mica més al líder vigent i poder marxar a les vacances amb la sensació de la feina ben feta.

El filial de la UE Rubí abans del partit. FOTO: Cedida

Filial: Llorençà F.C. 3 - UE Rubí 0

Partit jugat en un dels camps més difícils de la categoria. El rival és un equip que perilla a la zona baixa de la tabla classificatòria i a casa es fan més forts. Tot això, sumat a les diverses baixes de l'equip i a una actuació poc favorable de les decisions arbitrals han desembocat en la pèrdua dels tres darrers punts del 2022. Ara toca continuar treballant i tornar amb més força després de l'aturada pel Nadal.