Remuntada del filial de la UE Rubí contra el Matadepera

Un resultat que estabilitza l'equip rubinenc a la quarta plaça de la classificació

Victòria als minuts finals i a domicili del filial de la UE Rubí en un dels camps on més gols s'han vist aquesta temporada. Un 3 a 5 que reflecteix el joc ofensiu i atrevit dels joves jugadors de Jose Quereda 'Pirri', que un partit més van demostrar el seu potencial golejador donant-li la volta a un 3 a 1 en contra quan faltaven quinze minuts per al final.

El tècnic visitant 'Pirri', malgrat la victòria, estava descontent amb el joc del seu equip. “És un camp on és fàcil saltar-se el guió i ho hem fet. Sense perdre la nostra essència com a equip i la nostra personalitat no entrem bé al partit, en contra del que jo pensava. Sense ser ells superiors es van imposar a nosaltres i no podem ser tan tous defensivament”.

Un resultat que estabilitza l'equip a la quarta plaça. “Amb quatre punts dels nou que queden assegurem la quarta plaça i volem treure els nou punts. Volem gaudir dels tres partits que queden perquè tenir un equip com el d'aquest any és difícil repetir-ho sigui aquí o en un altre costat. Els canvis van guanyar el partit. A la mitja part vaig ser clar i li vaig dir als jugadors que no creia en la victòria i amb el 3 a 1 al minut 75, menys. Però aquests reptes al meu equip li agraden i es mereixen tots els meus elogis, per molt que ocasionalment m'enfadi amb ells sento adoració i admiració pel meu equip".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.