El Rubí aconsegueix guanyar tots els partits jugats a casa de la primera volta

El primer equip de la UE Rubí està a només 4 punts del líder i a 1 punt del segon

Dues cares diferents de la moneda per a la UE Rubí. El primer equip ha aconseguit imposar-se al Turó de la Peira en un partit que li permet retallar distàncies i mantenir-se en els primers llocs de la classificació. En canvi, el filial, que arrossega diverses baixes per lesions, ha sortit derrotat del camp del Junior CF. A continuació, les cròniques d'ambdós partits.

Primer equip: UE Rubí 3 - CCD Turó de la Peira 1

Últim partit de la primera volta jugat a casa, a Can Rosés l'equip volia completar el rècord d'aconseguir tots els punts jugats a casa i finalment així va ser,amb un resultat de 3 a 1 per l'equip rubinenc.

Tot i això, el partit es presentava amb el Turó a baix a la taula però sabent que no mereixia estar allà i que podria ser un partit complicat, ja que han demostrat ser un equip que poden fer més coses.

L'equip local va estar molt bé treballant amb pilota. Va ser un partit molt exigent per fer possessions llargues i calia saber atacar bé l'àrea. De fet, el Rubí va tenir diverses ocasions a la primera part, però fins al minut 22 no van poder estrenar el marcador amb una combinació entre el Pau i el Marru que finalitza amb el Pau marcant el primer gol del partit. Més endavant l'equip penja una falta donada pel Pau també i que acaba rematant el Tenorio, fent així el 2-0. L'equip va estar molt sòlid en l'àmbit defensiu per poder robar i així sortir.

Al descans van aprofitar per comentar millores com el ritme amb pilota i els canvis d'orientació i intentar assolir el 3-0 a la segona part. L'equip rival després d'una aproximació va aconseguir retallar una mica la distància del marcador anotant el 2-1 i van tenir l'oportunitat de fer fins i tot un segon gol amb xut fàcil per l'Íker, el porter. Finalment, amb una nova transició el local va marcar el 3-1 definitiu. Els últims minuts van aguantar la pilota fins a esgotar el temps tot intentant marcar un altre gol que al final no va ser.

El primer equip de la UE Rubí. FOTO: Eric Sales

Ha estat la jornada més rodona fins a la data pel que fa al recompte de punts, ja que el Mollerussa va perdre i l'Atlètic Lleida va empatar. Això permet que el Rubí estigui només a 4 punts del líder i a 1 punt del segon. Pel que fa als equips que els persegueixen a la Superlliga van empatar tots, fent que puguin mantenir la plaça.

Els propers dos partits seran fora de casa, el primer al Llefià i el segon (que serà el primer partit de la segona volta) a Alpicat, que intentaran afrontar-los el millor possible per aconseguir el màxim de punts.

Filial: Junior CF 3 - 0 UE RUBÍ

Derrota al camp del Junior d'un Rubí que encara arrossega diverses baixes per lesions. El rival era un que sap al que juga. El partit va començar bastant igualat pel que fa a la possessió de la pilota i nombre d'ocasions de gol. Després d'una contra de l'equip local van estrenar el marcador abans del final de la primera part, marxant 1-0.

La segona part comença amb la superioritat del Rubí, que arriba a tenir 2 o 3 ocasions de gol però no aconsegueixen anotar. Al voltant del minut 60, el Junior va perdre un jugador de camp i el Rubí va seguir atacant fins al final. Es van afegir un parell de minuts i és aquí quan l'equip local va marcar dos gols bastant seguits, sentenciant el partit a 3-0.

Ara toca continuar treballant i corregir les males dinàmiques que sorgeixen.