El Rubí continua amb la lluita per la segona plaça

El filial no va tenir oportunitats i va seguir la dinàmica dels darrers partits perdent contra el Llorençà

El primer equip de la UE Rubí ha empatat aquest cap de setmana contra l'Horta AT (2 - 2) en un partit que va estar molt controlat pels rubinencs en la primera part, però que en la segona part el rival va pressionar molt ifinalment va acabar en empat.

Primer equip: Horta AT. 2 - 2 U.E. Rubí

Va començar el partit molt bé amb la primera arribada amb una recuperació d'en Massip que connecta amb el Marru, obre per la dreta i acaba amb una centrada lateral amb la qual l'Edgar fa el 0 - 1 amb un remat de cap molt bonic.

A partir d'aquí l'equip es va trobar molt còmode en l'àmbit defensiu: van poder mantenir el joc en camp contrari i únicament van patir amb un parell d'arribades amb una falta i un servei de banda al tram final de la primera part. Abans que l'àrbitre xiulés la mitja part, els rubinencs haurien pogut sentenciar el partit amb dues o tres arribades per part del Marru, del Recort i del Muñi, però no van tenir premi final i van marxar al descans amb 0 - 1 al marcador.

A la segona part el rival va pressionar molt i en poc temps va aconseguir empatar cap al minut 50 amb una falta lateral en la segona jugada. Ara, amb 1 - 1 al marcador, el partit es va equilibrar una altra vegada: l'Horta va tenir diverses ocasions clares, però sense trobar porteria i el Rubí, després de 3 o 4 arribades durant la segona part, a la sortida d'un córner i en la segona jugada per la frontal del Jordi Massip que en el tall fa l'1 - 2. Des d'aquell moment pensaven que tindrien el partit controlat, però tot just va haver-hi un servei de banda en contra que no van acabar de controlar i va arribar l'empat definitiu al marcador a 2 - 2.

S'ha de dir que els locals van tenir 2 o 3 ocasions molt més clares, però el Rafa Leva, el porter rubinenc, va estar molt bé i els hi va assegurar sumar el punt de l'empat, encara més tenint en compte que es van quedar amb només 10 jugadors al camp pels últims 10 minuts de partit.

Aquest és un punt positiu perquè tot allò que sumi és bo i continuen amb la lluita per la segona plaça.

Filial/Amater B: U.E. Rubí 1 - 4 Llorençà

Partit contra un equip que en principi hauria d'haver estat assequible, ja que el rival es troba a la part baixa de la classificació. Va ser un partit on els locals no van trobar el joc en cap moment. En una de les primeres jugades del partit ja els hi marquen el primer gol en contra i s'hi troben en una situació de contra remolc durant tot el partit. Més endavant, va començar a ploure de manera molt forta, fet que afecta molt a Can Rosés, ja que des d'aquell moment es donen moltes relliscades i imprecisió en el joc. D'altra banda, no es van generar massa ocasions al rival, que se sentia molt a gust al terreny de joc.

Poc abans de marxar al descans, aconsegueixen empatar el marcador a 1 - 1 gràcies a l'Isaac Morales, jugador del juvenil que havia pujat a reforçar, però tot just a la següent jugada el rival marca l'1 - 2.

La segona part va començar amb una expulsió, rigorosa a causa d'una doble targeta groga a un jugador del Rubí que ara havia d'aguantar amb 10 homes al camp. Uns minuts després, ja estan en desavantatge van rebre un altre gol en contra i ara el marcador es troba a 1 - 3 i seguidament arriba el gol final deixant el marcador a 1 - 4. Més endavant un altre jugador és expulsat per part de l'àrbitre que, sent molt pistoler, marca una segona targeta groga bastant dubtosa.

Va ser un partit sense oportunitats dels rubinencs que van seguir la dinàmica dels darrers partits i ja els hi queda menys per acabar la temporada.