El Rubí empata i s'acosta una mica més a l'ascens a Copa del Rei

El resultat fa que l'equip s'emporti 1 punt i que es jugui l'ascens a l'última jornada de lliga

La UE Rubí s'afrontava a un partit decisiu matemàticament pels dos equips, ja que, per una banda, el Turó podia tancar la salvació amb els 3 punts i el Rubí sumant aquests 3 punts podia assolir l'objectiu d'estar la temporada que ve a la Copa del Rei. Finalment el resultat va quedar en empat.

Primer equip: Turó de la Peira 1 - 1 U.E. Rubí

Tot i que la primera ocasió del partit va ser de la U.E. Rubí, amb una transició en què l'Edgar estrella la pilota al travesser, van començar el partit una mica espessos. En la següent acció, des d'una falta lateral i guanyant molt bé l'esquena l'equip local marca i estrena el marcador amb 1 - 0, que no es mourà fins a la segona meitat. Abans de marxar al descans el Rubí va gaudir de diverses ocasions molt clares: la primera l'Edgar llença de vaselina per sobre el porter i acaba fora, una altra d'ell que xuta i pica al pal abans de sortir fora la pilota, i una segona jugada de volea del Marru en la que el porter rival fa una molt bona intervenció fent que la pilota no acabi en gol. Els locals, per banda, tenen un parell d'ocasions laterals, però que no acaben en porteria.

Després del descans i d'ajustades a les banquetes, el rival té un mà a mà contra el Rafa Leva que treu un peu meravellós i un remat que surt per sobre del travesser, i els rubinencs només van disposar d'un xut exterior d'Aitor que acaba en córner i un altre córner en el qual el Pau col·loca la pilota picadeta i l'Oscar remata sol al segon pal marcant així el gol que sentenciaria el marcador 1 - 1. Aquesta va ser una jugada estratègica que fa que ambdós equips s'emportin 1 punt i que cadascú es jugui el que s'ha de jugar a l'última jornada de lliga, aquest cap de setmana.

Aquesta tindrà lloc dissabte a les 17h a Can Rosés on els jugadors d'en Jordi Peris només necessiten 1 punt per quedar com a millor segon classificat de la categoria i entrar a jugar la Copa del Rei la pròxima temporada. Esperem que s'ompli el camp de bot a bot i poder celebrar l'ascens a Copa del Rei tots plegats.

______

Filial/Amater B: San Cristóbal C.P. 7 - 0 U.E. Rubí

Va ser un partit on els errors de cada setmana es van anar acumulant i els rubinencs van seguir una dinàmica dolenta de joc. L'equip rival va ser millor en intensitat i ritme fins al nivell que marquen al minut 3 el primer gol. Una mica més endavant, al minut 20, arriba el segon gol a causa d'un malentès entre el central i el porter que acaba en un penal en contra del Rubí. El tercer gol abans del descans va ser anotat en pròpia porteria.

La segona part va començar bé i fins i tot van tenir l'oportunitat de marcar i ficar-se així al partit, però les diverses ocasions no van trobar porteria i després d'aquestes arriben els altres 4 gols que sentenciaran el marcador en 7 - 0 per part del rival, que gaudia d'un home més al terreny de joc.