El Rubí guanya de nou i es col·loca segon a la classificació

Per la seva banda, el filial perd contra el Juan XXIII que s'està jugant el descens de categoria

Aquest cap de setmana, el primer equip de la UE Rubí sortia a la jornada 25 amb la dificultat de mantenir la bona dinàmica de resultats positius tornant a jugar a casa. Van jugar contra el Martinenc, equip que venia d'estar 7 partits sense perdre, encaixant pocs gols i competint molt bé i que també té opcions de ficar-se en Superlliga.

Primer equip: U.E. Rubí 3 - 0 Martinenc CF

La banqueta rubinenca va demanar als jugadors paciència amb pilota, que fossin dominadors a partir de la bona circulació de joc i intentar aprofitar totes les transicions possibles tot intentat treure bon rendiment de la pilota aturada.

Durant la primera part, tot i marxar amb avantatge al marcador, l'eficàcia de cara a porteria no va ser la correcta: el Muñi i el Borja van tenir un parell d'ocasions clares, el Muela va tenir un remat de cap que li treuen sota pals i un parell més de jugades que no van trobar rematadors clar. El rival, per contra, van aconseguir generar perill amb només una falta. Tot això va ser fins al descompte, al minut 46 pengen a l'àrea l'última falta i Picón entra des de segona línia sol, remata de cap i anoten l'1 - 0. Aquest avantatge és un cop anímic important per assolir el premi d'haver fet una bona primera part.

Al segon temps, s'esperaven que el Martinenc pressionés en sortir, que anirien a buscar-los en intentar treure més situacions d'àrea de les que havien gaudit a la primera part i així va ser: van tenir tres o quatre finalitzacions que van ser molt fàcils per l'Ivan, el porter: dos remats de cap molt fluixos, una falta a la frontal i un xut exterior que no van tenir problemes en resoldre i els locals estaven ben col·locats en defensa, però amb la pressió alta no van aconseguir enllaçar les transicions en camp propi.

Va ser amb els canvis que van assolir aturar l'arribada del Martinenc i començar a tenir ocasions per finalitzar amb una bona combinació per banda que va acabar amb una centrada lateral de Picón que Boris remata de primeres, li cau el refús del porter a l'Edgar que xuta donant-li primer al porter, després al pal i el Nacho xuta al final fent el 2 - 0 al marcador. Aquest gol dona tranquil·litat a l'equip i fa que el rival afluixi deixant espais al camp, que és molt gran. Finalment, arriba una combinació entre l'Edgar, el Nacho i el Boris qui acaba fent un xut fort creuat marcant així el 3 - 0 definitiu.

L'equip d'en Jordi Peris vol continuar la bona dinàmica que porten a Can Rosés d'haver-ho guanyat tot i sobretot perquè el Lleida, seguidor directe de la classificació, es va deixar els 3 punts al camp del Sabadell i això vol dir que ara el Rubí es col·loca segon a la classificació entre el Mollerussa i el Lleida, a qui li treuen només 3 punts i qui encara ha de passar per Can Rosés dintre de dues setmanes.

El jugador de la UE Rubí, Dani Falcón, en el partit contra el Martinenc FC. FOTO: Cedida

Filial/Amater B: Juan XXIII 2 - 1 U.E. Rubí

Va ser un partit intens jugat a un camp de dimensions reduïdes. El rival, el Juan XXIII s'està jugant el descens de categoria i això fa que juguin de manera més intensa davant d'un rival (com el Rubí) que es troba a la meitat de la taula classificatòria.

Els rubinencs van tenir moltes ocasions per superar als locals al marcador, però van ser ells, el Juan XIII qui marca i estrena el marcador en un contraatac. La UE Rubí va aconseguir empatar cap al minut 80, però més tard els locals, en el temps afegit (min. 96), en un descuit d'una pilota al segon pal, aconsegueix sobrepassar-los al marcador finalitzant el partit amb 2 - 1.

Tot i no signar victòria, l'equip pot estar content amb la seva bona dinàmica i el joc que van realitzar.

Resultats dels equips de la UE Rubí el cap de setmana del 22 i 23 d'abril. FONT: UE Rubí

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.