El Rubí s'imposa a l'Horta

El filial de la UE Rubí empata contra la UE Sabadellenca

Cap de setmana desigual per a la UE Rubí. Mentre que el primer equip del club s'ha imposat per 4-0 davant la Unió Atlètica d'Horta, el filial no ha passat de l'empat contra la UE Sabadellenca.

Primer equip: UE Rubí 4 - UA Horta 0

Primera meitat dominada per l'equip rubinenc amb atacs organitzats molt llargs i possessions molt bones però sense poder completar alguna finalització, ja que el rival s'organitzava molt bé. Tot i això, amb una acció iniciada per l'Edgar li fan un penal al Muñi que acaba encertant el primer estrenant el marcador 1-0. Un parell de minuts més tard, i en la mateixa línia, l'Oriol Tenorio, amb una possessió individual de pilota, és capaç de xutar des de tres quarts del camp fent que la pilota piqui al pal i encerta el 2-0.

L'equip es relaxa una mica i amb pressió del rival. En una de les accions dominants, tornen a xiular un penal a Muñi, que marca ell mateix posant el marcador a 3-0. Els locals van seguir pressionant fins que amb una sortida de córner al minut 40 i amb un cop de cap d'Adrià Recort van encertar el 4-0 marxant al descans amb el resultat definitiu.

Al principi de la segona part va haver-hi dues ocasions molt clares que l'Iker, el porter, va poder salvar. Tot i haver-n'hi diverses finalitzacions l'equip local no va poder trobar porteria per poder arrodonir el marcador a 5-0.

Cal felicitar l'equip, que aconsegueix la segona porteria a 0 refent-se després d'una derrota al camp del Lleida, on va haver-hi situacions difícils, i ara es pot afrontar el següent partit a Can Rosés contra el Turó de la Peira, on esperen els últims 3 punts de la primera volta a casa i aconseguir els 24/24 a Can Rosés.

Filial: UE RUBÍ 1 - UE Sabadellenca 1

Va ser un partit molt lluitat i dificultós d'arribar-hi per part de l'equip local, ja que tenia moltes baixes. El rival era un equip molt dur però el Rubí va saber contrarestar els seus punts forts. La Sabadellenca van començar al capdavant del marcador, però pujant una mica l'atac es va aconseguir empatar el partit. Va haver-hi diverses ocasions però, que no van entrar a la xarxa.