El Rubí s'imposa al Llefià durant l'últim partit de Lliga

Tot i que aquesta victòria els hi dona accés a la Copa del Rei, unes incidències a la graderia fan que no estigui confirmat

La UE Rubí afrontava l'últim partit de lliga contra la Unificación Llefià, amb les màximes ambicions possibles a Can Rosés davant de l'afició, sabent que només necessitaven 1 punt per finalitzar la temporada com a millor 2n de tota la 1a Catalana i assolir així la plaça que dona accés a la fase prèvia a la Copa del Rei. Finalment, el Rubí es va imposar i va guanyar 3-1.

Primer equip: U.E. Rubí 3 - 1 Unificación Llefià

Sabien que hi havia molts nervis sobretot des de fora del vestuari se'ls notava més neguitosos que des de dins. L'entrenador, en Jordi Peris, va transmetre als jugadors que el més important era mantenir les emocions i sentiments i fixar l'atenció en les coses més importants; gràcies a això, van gaudir d'unes molt bones ocasions al començament del partit. Amb la primera aproximació del rival, es va cometre penal en contra dels rubinencs que va desembocar en l'estrena del marcador però no en el seu favor: 0 - 1.

A partir d'aquí, el visitant els van deixar jugar i van recuperar la seva essència: van ser dominadors de pilota, van tenir moltes arribades sobretot en banda dreta amb més perill amb combinacions entre l'Edgar, Adrià Recort i el Marru i les incorporacions del Picón i al final de la primera part, que no aconseguien l'empat, va ser a la sortida d'un córner que en una segona acció el Recort va fer una centrada i el Marru fa posar l'1 - 1 al marcador marxant al descans.

Després d'unes ajustades en l'àmbit defensiu i al cap de 8 minuts de la segona part, una combinació entre Picón i Edgar acaba amb un xut creuat i assoleixen els locals avançar-se en el marcador: 2 - 1. Des d'aquest moment, el Llefià va començar a pressionar. Ells buscaven l'empat, ja que així tindrien accés a una de les places de Superlliga, però finalment no ho van assolir: els hi van anul·lar un gol a causa d'una falta clara al porter, van tenir un xut al pal, però encara el Rubí no rematava el partit.

Gol d'Edgar Álvaro que deixa el marcador 2-1. FOTO: Cedida

Gol d'Edgar Álvaro que deixa el marcador 2-1. FOTO: Cedida/Eric Sales

Al minut 94 (es van donar 6 minuts de temps afegit), hi va haver un contraatac en el qual el Marru es regateja al porter i marca el 3r gol definitiu del partit, però amb la mala sort que els àrbitres suspenen el partit a causa de incidents a la graderia del rival contra un dels àrbitres deixant en dubte si la federació faria que es juguessin els 2 minuts que restaven del partit.

Tot i això, l'equip ho va celebrar com s'ho mereixia i a partir d'aquí queda tocar fusta perquè realment els hi donin accés a la fase prèvia de la Copa del Rei.

Filial/Amater B: U.E. Sabadellenca 2 - 0 U.E. Rubí

S'havia treballat durant la setmana fer un bloc defensiu a baix, intentant buscar un punt en el qual el rival no marquès cap gol i al minut 5 després d'una despistada els locals marquen el primer. S'ha de dir que durant tota la primera part i la primera meitat de la segona, l'equip rubinenc va aguantar bé tot el que havien treballat de manera defensiva tot aprofitant algunes de les ocasions que van tenir, però que finalment no van veure porteria. Cap al minut 75 van marcar el segon gol i aquí ja no hi havia res a fer.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.