El Rubí perd contra l'Atlètic Lleida

Els dos equips estaven empatats a punts al cap de la taula de classificació

El primer equip de la UE Rubí ha perdut contra l'Atlètic Lleida (4-2). Era un partit directe ja que els dos equips estaven empatats a punts al cap de la taula de classificació.

L'equip rubinenc va tenir un parell d'oportunitats ben començat el partit, però van ser salvades sota pals. Més endavant, amb una recuperació de Pau a mig camp i amb un dos contra un amb l'Adrià Recort, van poder finalitzar estrenant el marcador amb 0-1.

El partit estava a favor del Rubí, però amb una situació de mala defensa de l'àrea es va permetre un xut en contra que fa que el rival marqui el seu primer gol (1-1). Després d'un altre error individual, l'equip comet un penal que acaba signant el 2-1 al marcador. Abans de marxar al descans, però, el Rubí va tenir diverses oportunitats de marcar, inclosa una ocasió que l'àrbit acaba xiulant fora de joc.

A la segona part, no es va gestionar bé cap fase del joc (ni ofensiva, ni defensiva ni transicions), l'equip es trobava nerviós i actuava de manera una mica precipitada. Tot això va provocar que el rival pogués encertar 2 gols més. Amb el 4-1, la remuntada era molt difícil, però abans d'acabar, l'Edgar va aconseguir marcar un altre tant a favor del Rubí que, tot i no marcar la victòria, ajuda en el gol average per la segona volta.

Des del club rubinenc expliquen que ara toca aprofitar i treballar molt de cara als dos partits seguits que es jugaran a casa, a Can Rosés, i encarar bé la segona volta de la lliga després de reflexionar totes les tasques fetes durant la primera.