El Rubí suma 14 victòries a casa

El primer equip del Rubí s'emporta de nou la victòria a Can Rosés i el filial perd contra Les Fonts

El cap de setmana del 6 i 7 de maig el primer equip de la UE Rubí va jugar un partit molt important, donat que era un partit directe entre el segon i tercer classificats a només 1p de distància. Els locals tenien la pressió, a més a més, d'haver-se deixat punts al camp del Tàrrega, on van empatar i només es van emportar 1 punt en comptes de 3. D'altra banda, el Rubí no ha perdut cap partit jugat a casa aquesta temporada i encara segueixen per fer "pleno" de punts possibles aconseguits jugant a casa, ja que de moment no han perdut cap partit a Can Rosés.

Primer equip: U.E. Rubí 2 – 1 Atlètic Lleida

Els jugadors rubinencs van sortir molt concentrats: la primera jugada que van tenir quan només havíen passat 20 segons del temps va acabar en gol per part del Muñi. Això els hi va donar un plus d'energia per tot el partit. Tot i avançar-se en el marcador amb 1 - 0, qui va tenir més protagonisme durant la primera meitat del joc va ser el rival qui va anar agafant un bon rol amb pilota i els va sotmetre a estar tancats al Rubí en camp propi qui va defensar molt bé els 45 minuts fins que a l'última jugada va haver una centrada del Lleida, el xut li passa per sota les cames al central i enganxant al porter a contra peu igualen el marcador 1 - 1.

Durant la resta de la primera part, els rubinencs van tenir algunes ocasions, però sense generar perill. Mitjançant transicions intentaven fer mal, però no van trobar les sortides bones, la manera de sortir al contraatac i sempre buscaven pilota en els espais on el rival tenia l'avantatge numèric i feia que el Rubí necessitessin trobar més combinacions amb els jugadors de primera i segona línia.

Jugadors de la UE Rubí celebren la victòria. FOTO: Cedida

Van intentar ajustar les mancances al descans, però els 10 primers minuts de la segona part van ser més favorables per l'Atlètic Lleida amb un parell de jugades on el Rafa, el porter, va estar molt bé. Els jugadors del local es van saber posar a la vegada que el rival va baixar bastant físicament i tot plegat va comportar que el partit es comencés a obrir. El Rubí va dominar molt més a camp contrari amb més arribades i més ocasions: una falta que el Recort remata va fora, un córner, un xut des de fora de l'àrea del Muñi, però al final d'una recuperació van introduir la pilota a l'espai i l'àrbitre va marcar penal sobre el Marru, penal que l'Edgar transformar en gol a lo "Panenka" i a partir d'aquí el resultat no es mouria de 2 - 1. Més endavant, va haver-hi un altre gol, però el van anul·lar per fora de joc. Després de la sortida d'un còrner. I al final, ells van tenir un parell d'arribades de centrades laterals que els locals van defensar molt bé.

L'equip està molt content per haver tornat a guanyar una altra vegada a casa i ja són 14 victòries seguides a Can Rosés; només queda un partit aquí i serà contra el Llefià (per poder dir que han fet "pleno"), però ara s'han guanyat l'avantatge de superar en 4 punts respecte als seus perseguidors i estan més a prop d'assolir l'objectiu de la Copa del Rei (si es dona el cas) i si no el premi de l'ascens a tercera (de manera compensada) benvingut sigui, per haver fet una bona temporada. Ara els hi venen dos partits seguits fora de casa als camps de l'Horta i del Turó de la Peira i fer sis dels nou punts que encara queden per jugar.

Filial/Amateur B: U.E. Les Fonts 4 - 3 U.E. RubÍ

El partit de l'Amateur B de la UE Rubí vs. la UE Les Fonts va estar controlat per part dels rubinencs fins a gairebé el minut 85 amb moltes oportunitats (tals que podrien haver marcat fins a un 1 - 5 al marcador) però que no van acabar entrant a la xarxa i el resultat es mantenia en 1 - 3. Al minut 80 un jugador del Rubí va ser expulsat del terreny de joc i només dos minuts després un altre jugador rubinenc és expulsat. Des d'aquest moment i amb només 9 jugadors al camp els locals marquen el 2 - 3 al marcador, i això sumat al desordre que hi havia, al minut 90 empaten el marcador i al descompte, al minut 94, superen al marcador marcant el 4 - 3 definitiu.

Resultats dels partits de la UE Rubí durant el cap de setmana del 6 i 7 de maig. FONT: UE Rubí

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.