El Rubí trenca el malefici i s'emporta tres punts del camp contrari

El filial també aconsegueix la victòria en un partit complicat contra un equip que s'està jugant el descens de categoria

Aquest cap de setmana, el primer equip i el filial de la UE Rubí han aconseguit ambdues victòries davant del FC Pirinaica i el Can Parellada, respectivament.  A continuació, la crònica dels dos partits:

Primer equip: FC Pirinaica 1-2 UE Rubí

Partit jugat en un camp complicat on molts equips s'han deixat punts. L'equip va sortir molt fort i aplicant tots els conceptes treballats durant la setmana. A l'inici del partit va haver-hi un parell d'ocasions en les quals va estar la jugada que va estrenar el marcador: en el minut 11 una jugada per banda dreta que acaba amb centrada rasa al darrere i el Muela fa el 0-1.

A partir d'aquí el rival també va tenir altres ocasions que o bé van ser aturades pel Rafa, o bé no van dirigir-se entre els pals.

D'altra banda, el Rubí podria haver ampliat més la distància en el marcador amb accions del Miraash, el Pau i l'Àlex que van ser ben defensades per part de la Pirinaica. Però al minut 40 el Dani Muela va tenir una altra oportunitat per engaltar una rematada dins de l'àrea i va deixar el marcador 0-2 pel descans.

Es va parlar de la importància de resoldre i tractar de fer el tercer de gol, ja que els locals pressionarien per retallar distàncies i sobretot amb la grada a favor.

De fet, només 10 minuts després de tornar a posar en joc la pilota van tenir un remat de cap de falta lateral que va sortir fregant el pal. A partir d'aquí va ser un setge total: joc directe buscant el seu davanter perquè pogués finalitzar. L'única errada defensiva que va tenir el Rubí va ser en una jugada en l'un contra un que va entrar plorant a la porteria, és a dir, es va tractar d'evitar però no va ser possible ja que va passar per sota de les cames de l'Aitor, l'Oscar no la pot aturar i finalment entra.

Ara, amb el marcador 1-2, l'equip local comença a pressionar però els rubinencs van estar molt bé defensivament, juntament amb un xut del Muñi i un remat del Dani contra el porter. Al final, l'equip va saber aguantar l'empenta de l'equip rival i així poder sumar els 3 punts fora de casa que eren molt importants per a així trencar el malefici de quan es juga en camp contrari.

El filial de la UE Rubí celebra la victòria davant el Can Parellada. FOTO: Cedida

Filial: UE Rubí 2-1 Can Parellada CD

Partit complicat contra un equip que s'està jugant el descens de categoria. El filial de la UE Rubí va tenir des del minut 5 fins a gairebé el final de la primera meitat diverses ocasions per avançar-se en el marcador però no ho va aconseguir. En els últims 10 minuts de la primera part, el rival va tenir més el domini del joc però sense cap ocasió.

Tot just xiular l'àrbitre l'inici de la segona meitat del partit, comença una jugada aïllada per part del Can Parellada estrenant així el marcador 0-1. En aquest punt, el Rubí es refà a si mateix, torna a crear joc tot tenint diverses ocasions fins que empata el marcador.

I amb una jugada assajada al minut 60 aconsegueixen marcar el segon gol i així avançar al rival. Des d'aquest moment, va haver-hi ocasions per augmentar l'avantatge però la pilota no va entrar més sota els tres pals. Els últims 5 minuts van ser una mica més intensos, però tot tenint en compte tant el joc com el domini, va ser un resultat just pels de Can Rosés.