El Rubí venç el Balaguer

L'equip rubinenc valora molt haver aconseguit els 6 primers punts de la segona volta i haver deixat la porteria a 0

Aquest cap de setmana el primer equip de la UE Rubí ha aconseguit la victòria davant del Balaguer per 2-0. El filial, en canvi, no ha jugat perquè s'ha suspès el partit, que s'ha ajornat a l'1 de març. A continuació, la crònica del partit del primer equip:

Primer equip: U.E. Rubí 2 - Balaguer 0

Ja des del minut 3 l'equip local es va posar al davant al marcador amb una falta del vèrtex de l'àrea que va centrar el Pau, van entrar tots en carrera fent que un jugador de l'equip rival fes gol en pròpia porteria. El partit va estar molt dominat pel Rubí amb possessions llargues i tancant el Balaguer al seu camp, qui havia plantejat el partit en bloc baix sense pressionar gaire i intentant fer jugar al Rubí per fora, fins que al minut 26 van marcar gol fruit d'una bona possessió per part de tot l'equip i amb assistència de Muñi i gol de Nacho, que arribava des de la segona línia.

La segona part va estar una mica més relaxada pel que fa a la generació situacions de perill, però els rubinencs van mantenir bastant la pilota. Per part del rival, van tenir un xut que l'Iker, el porter, va aturar molt bé. Al tram final, el rival va canviar de joc amb tres a darrere i això va fer que tinguessin més ocasions però sense marcar.

L'equip valora molt haver aconseguit els 6 primers punts de la segona volta i haver deixat la porteria a 0, resultat que ha costat d'obtenir durant la temporada.