Segona derrota consecutiva del filial de la UE Rubí contra el Castellbisbal

El tècnic dels locals, Jose Quereda Pirri, s'ha mostrat molt decepcionat i enfadat amb el resultat dels últims partits

Segona derrota consecutiva del filial rubinenc de la UE Rubí i a casa contra un Castellbisbal (3-4) que va sorprendre els joves jugadors de Jose Quereda 'Pirri', que van quallar sens dubte el pitjor partit de la temporada. Els locals, que venien de perdre la mateixa setmana contra el Can Parellada al partit intersetmanal que tenien ajornat (0 a 2) van mostrar la seva pitjor versió de la temporada. Al minut 24 els de Castellbisbal ja guanyaven per 0 a 3 a un desesperat filial blanc-i-vermell. Els locals han encaixat 12 gols en els darrers tres partits a casa.

El primer gol va arribar en un monumental error de la defensa local. Un error de Jose Antonio Sesa i del veterà porter Carlos Puigbó va acabar en penal i Maxi Iñiguez feia el primer del seu equip al minut 7 de partit. Ayman Hasni, a la jugada posterior al gol visitant, va tenir a porta buida l'empat a un però quan ja es cantava el gol de l'empat la pilota va sortir fora en una ocasió immillorable. Ayman Hasni tornava a l'equip després d'haver donat positiu a la prèvia al partit del Can Parellada.

I quan el filial encara s'estava lamentant d'aquest error va arribar el segon. Nahuel Duarte va perdre una pilota a l'àrea i Paco Rodríguez situava el zero a dos al marcador davant la nul·la oposició defensiva dels locals. Corria el minut 20 de partit i al 24 un altre greu error en cadena en defensa va propiciar el tercer, que arribava de la mà de Nacho Suárez. La grada i la banqueta local no donaven crèdit al que passava.

Al minut 30 un golàs de falta directa del local Pol Maillo, un dels destacats, albergava una mica d'esperança als locals que, fins i tot, van tenir el 2 a 3 abans de marxar al vestidor, però el llançament de l'improvisat ariet Modou Sarr, que va actuar de revulsiu en els últims partits i amb encert, va sortir desviat per escassos centímetres del fornit porter visitant Guillem.

Les baixes de dues habituals, Issam i Marcos Sinobas, convocats amb el primer equip, es van fer notar. El filial va sortir en tromba al segon temps i va disposar de les millors ocasions del partit. Un fort xut d'Ayman el treia un defensa local sota els pals i dos trets de l'incorporat Javi Garrido van sortir desviats. Manel López ficava el seu equip al partit amb un superb golàs també de falta directa al minut 67 de partit. Va tenir el tres a tres Peque però el seu llançament es va estavellar al travesser quan faltaven un quart d'hora. La pilota va botar a la ratlla i la va rebutjar un defensor quan remataria en boca de gol Aiman ​​Benmehimda 'Jacky'.

I en una falta llunyana sense perill, la defensa local es queda aturada i Zamora, davant la sorpresa de tots i la passivitat local bat Carles a plaer en una altra concessió defensiva dels blanc-i-vermells.

Maquillarien el resultat els locals en transformar el capità Manel López un penal comès sobre aquest al minut 89 . El migcampista va ser el millor home del seu equip. I al descompte va poder arribar el quatre a quatre. Nova pilota en l'afegit que treuen sota els pals els locals en un cop de cap de Jacky i, just abans del xiulet final, un xut des de fora de l'àrea de Manel el va enviar a córner amb una magistral intervenció el porter Guillem.

Pirri s'ha mostrat molt enfadat i crític

Va arribar el final del partit davant de la decepció dels locals. El seu tècnic Jose Quereda 'Pirri' es va mostrar molt enfadat. "Això dels gols encaixats ja cansa, m'esgota i em desespera. Amb respecte als meus rivals he de dir que amb molt poc ens fan gol. Som una ganga defensiva per a tots els equips. Tinc la sensació que hi ha jugadors que s'han relaxat o es creuen que juguen al Manchester City i això no és així. Hem de ser humils, això ens va fer estar a l'aturada de Nadal tercers a sis ia tres punts del primer i segon. No m'agrada el que veig, portem 2 punts dels darrers 12 i som una sagnia d'encaixar gols, de tots els estils i el 90% regals nostres. els que tenim a sobre".

Pirri, molt crític amb el seu equip, també ho és amb ell mateix. "No em conformo amb el que hi ha, amb el que es fa. En alguna cosa m'he d'estar equivocant, segur. Estic decebut amb l'equip i ells ho saben. Entre nosaltres no hi ha secrets i anem de front. Sóc crític amb ells, exigent però també em parteixo la cara per ells i vaig amb ells a mort. Però a partir d'ara, el que vegi que no es puja al vaixell correcte, que sigui home i honest i que ho deixi. No som un equip social. La porta de sortida està oberta a tots aquells que no creguin en la nostra idea. Gaudeixo molt amb aquest equip però han baixat el nivell incomprensiblement i això no ho permetré. Ni jo ni ningú som imprescindibles en aquest equip. Si no ens espavilarem serem una joguina la setmana que ve en mans del Sant Cugat, tot i així espero una reacció de l'equip i anirem a buscar els tres punts a un dels millors equips en forma de la categoria Les dinàmiques són oposades i ells arriben com a moto a aquest partit”.