Sisena victòria del filial de la UE Rubí davant un difícil Terrassa FC

Una nova victòria que manté els de 'Pirri' com a quart classificat en solitari

Valuosa victòria del filial de la UE Rubí davant un altre filial, el Terrassa FC (3-1) que venia com a setè classificat i en línia ascendent. Els de Jose Quereda 'Pirri', baixa aquesta setmana d'última hora per motius laborals van aconseguir la seva sisena victòria en els darrers set partits disputats. Jose Lázaro, segon entrenador dels rubinencs, va ser qui es va fer càrrec de l'equip i el seu equip va oferir un bon joc davant un oponent que va vendre molt cara la derrota.

Va començar de cara el partit per als de Lázaro i Babacar Samba al minut quatre de partit creuava en excés un bon servei d'Aiman ​​Benemhida 'Jacky' però el llançament de 'Baba' va repel·lir el pal i posteriorment un defensor avortaria el perill. Passaven els minuts i la pilota es repartia i les ocasions se succeïen a l'àrea visitant ja que els blanc-i-vermells apretaven el rival qui només aconseguia sortir en alguna acció puntual. Passada la mitja hora de partit, Marc Vinuesa, un dels destacats del seu equip amb el golejador Sinobas, s'inventava una passada a l'esquena de la defensa en profunditat perquè Marcos posés el seu equip amb avantatge.

El gol es va celebrar molt entre la parròquia local i entre els jugadors locals i els de Terrassa van estirar línies i van assetjar en diverses ocasions la meta defensada una setmana més pel jove porter juvenil Albert. Molina provava des de la distància Albert i Manel i Aiman ​​Benemhida 'Jacky' fabricaven la jugada que originaria el segon gol. Un robatori de pilota del capità en camp propi va propiciar que assistís Aiman ​​Benemhida 'Jacky'. El jove del planter es va anar fins a quatre jugadors per servir de taló el gol en safata a Marcos Sinobas i l'ariet aconseguia el seu gol 18 al campionat que el situa com a segon màxim golejador de la categoria.

Se'n van anar al descans els locals amb un avantatge clar i dominant el partit i els egarencs van fer patir els robjiblancs. Diverses ocasions de gol on Albert i la rereguarda es van mantenir ferms i contundents. La seguretat defensiva dels rubinencs va ser clau perquè els tres punts es quedessin a Can Rosés. Quan faltaven 8 minuts un absurd penal comès involuntàriament pel juvenil debutant Fratte al colpejar-li la pilota a la mà en una fora de banda estant d'esquena aconseguia posar al partit els terrassencs.

El vermell Manata enganyava Albert i ficava la por al cos als locals. Minuts d'angoixa i de setge com va passar a l'anada i amb els vermellets a la desesperada, el capità Manel va fer una jugada personal en paret amb Hasni i després de regatejar el porter i sense angle amb un xut ras portava l'eufòria novament a la grada i situava el definitiu tercer gol amb què s?arribaria al final del partit. L'espigat Modou va poder fer el quart però un defensor va enviar la pilota a córner quan es cantava el quart gol.

Una nova victòria que manté els de 'Pirri' com a quart classificat en solitari. Una temporada estrella tenint en compte que han de passar per Can Rosés el Veinti i el San Lorenzo.

El segon entrenador José Lázaro, en funcions d'entrenador destacava el seu rival i la importància dels tres punts aconseguits. “El Terrassa és un equip molt regular i que ja ens va fer patir al seu camp i allà vam acabar demanant l'hora. És un rival que ens tenia molt preocupats. T'apreta i els respectavem molt. Ens deixaven dubtes perquè teníem baixes en defensa per sanció i lesió i hem hagut de fer debutar un juvenil de segon any en defensa. Trobem espais i el nostre golejador Marcos va desnivellar la igualtat".

El filial visitarà després de la Setmana santa el sempre complicat feu del Juan XXIII i buscaran aconseguir el seu cinquè partit consecutiu guanyat fora de casa. El següent rival que visitarà Can Rosés serà el Veinti, el derbi de la ciutat. Actualment hi ha una diferència de 10 punts entre uns i altres.