La UE Rubí B s'emporta els tres punts davant el Planadeu

Aquest diumenge els jugadors d'en Pirri s'enfrontaran al Veinti en derbi de la ciutat

La Unió Esportiva Rubí B va disputar dimarts a la tarda els 60 minuts restants que faltaven per jugar de la vuitena jornada de lliga, en el partit que es va suspendre a Can Rosés entre el filial blanc-i-vermell i el Planadeu (3-0). El partit, abans de la suspensió, estava amb el marcador d'1 a 0 per als joves jugadors rubinencs, gol que va anotar el senegalès Babakar Samba.

El matx es va reprendre al minut 31 i els dos equips van presentar diferents onzes al que van presentar al seu dia. Restaven 15 minuts per a la finalització del primer període i es va posar el partit de cara per als de Jose Quereda 'Pirri'. Precisament l'autor del gol que campejava al marcador, Babakar Samba va poder ampliar la renda per al seu equip però no va poder culminar un mà a mà contra el porter visitant Ruiz. En canvi Adrián Cabrerizo 'Peque', al minut 38 de partit, va aprofitar una pilota que va pressionar Marcos Sinobas a la defensa i al porter visitant i la pilota va quedar morta a la vora de l'àrea i 'Peque' marcava el seu primer gol de la temporada amb una encertada vaselina.

S'arribava al descans amb un momentani 2 a 0 pels locals. A la segona part el Planadeu va estirar les seves línies i va ser clar dominador del partit durant la primera mitja hora de la segona part. Al minut 50 el blanc-i-vermell Toribio va cometre un clar penal sobre el visitant Gregorio Vigueras, el jugador més destacat ahir. Incomprensiblement el col·legiat no va assenyalar penal a favor dels taronges, cosa que hauria ficat de ple en el partit els sabadellencs en cas de transformar la clara pena màxima.

David Jiménez va tornar a la porteria del filial substituint el veterà Carlos Puigbó i va tornar a ser clau, com ho va ser el dia del Poble Nou 2002, en salvar el filial amb diverses intervencions de mèrit. Els de 'Pirri' creaven problemes a la contra i Pol Maillo, amb un fort xut amb la dreta va poder fer el tercer gol per al seu equip. Anteriorment el capità Manel López també va marrar una clara ocasió, igual que el lateral Iván Méndez, que va tornar a oferir la seva millor versió i va ser un punyal per al seu equip.

El que no fallaria seria el golejador Marcos Sinobas. Faltaven 20 minuts per a la conclusió i un córner llançat a la perfecció per Pol Maillo el va rematar de cap l'artiller local per col·locar el tercer gol al marcador i el seu gol número 9 en la present temporada. Es dóna la circumstància que Edgar Álvaro, jugador del primer equip i pitxitxi de la categoria, també porta 9 gols i tots dos equips, primer equip i filial, sumen 20 punts, els mateixos punts en les mateixes jornades.

El Planadeu, malgrat el 3 a 0 seguia atacant i intentant fer el gol que els permetés acostar-se al marcador. David mantenia el seu mur tancat i el quart va poder arribar per al Rubí 'B', però el polivalent Modou Sarr Kane no va encertar a rematar un bon servei del talentós Javi Garrido, que reapareixia després de la lesió.

Tres punts molt treballats per al filial rubinenc que el situen com a tercers en solitari amb 20 punts, a només tres punts del líder i col·lider, el Juventud 25 de Setembre i Sant Llorenç respectivament.

Diumenge derbi amb magnificència al municipal del Veinti, en el que serà la presentació oficial dels locals al costat de la del futbol base abans la seva afició. Tots dos equips arriben molt igualats al clàssic.

Jose Quereda 'Pirri' donava molt valor als tres punts obtinguts: “Ha estat un partit molt difícil i el marcador no reflecteix la nostra superioritat. Sabíem del nivell i de la qualitat els jugadors que té Planadeu a les seves plantilles i venien amb baixes importans com les de Quesada i Jairo, dos dels millors jugadors de la categoria. Tot i així té jugadors de qualitat, amb ofici i que estan acostumats a dominar els partits, com així ha estat durant gran part del segon temps”.

"El nostre primer objectiu era arribar al descans sense encaixar gol. Volíem veure com sortien ells amb deu jugadors i el més important era no encaixar. Vam tenir la fortuna de fer el 2 a 0 aviat i el guió de la segona part ha estat el que teníem previst, que ells arriscarien i atacarien com així a estat i ens han creat molt de perill. Reconec que hi ha un penal a favor d'ells que per sort l'àrbitre no va assenyalar. Buscàvem sortir a la contra perquè en això som bons però ells han defensat molt bé i només vam poder fer un gol més i va ser a pilota parada”.

Pròxim partit contra el Juventud 25 de Septiembre de Rubí

"Per al partit de diumenge contra el Juventud espero el de sempre del meu equip. Que competeixi, que gaudeixi i que treballi en equip com un equip. Mantindrem el nostre estil, la nostra línia i farem el de sempre. Per mi no és un partit especial, però entenc que per als meus jugadors i per al Juventud ho sigui, per la rivalitat i perquè molts han estat amb la samarreta contrària a la que ara defensen. Ells tenen un superequip, un grandíssim entrenador i en jugar a casa i ser líders són clars favorits. Prepararem el partit com la resta de partits però contra un rival així l'atenció i concentració ha de ser encara més gran”.

"Arribar a aquest partit a tres punts és una cosa que sincerament ni ens plantejàvem ni ho pensàvem, però veient com juga i entrena l'equip per a nosaltres ara mateix això ja no és una sorpresa. Ens ho hem guanyat i som molt regulars".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.