Victòria patida i treballada de la UE Rubí, que l'allunya del descens

Els homes de Juan Romero visitaran el dissabte l'estadi del Santfeliuenc, un dels aspirants a l'ascens però que està quallant una temporada irregular

Victòria patida i treballada de la Unió Esportiva Rubí contra un Sant Ildelfons (3-2) molt necessitat i que va posar les coses molt difícils, fins i tot va poder donar la sorpresa ja que els de Juan Romero es van posar amb un avantatge de 3 a 0 i en els darrers minuts els de Cornellà van posar setge als rubinencs i van estar a punt d'aconseguir la proesa en un empat on el Rubí el tenia totalment controlat.

Estrenava titularitat el flamant fitxatge d'hivern Mamadou Sidi be, deixant bones sensacions com ho va fer la setmana anterior a Sabadell Nord i va respondre a la confiança del seu entrenador. Ruy Gama, després de la seva sanció i la seva lesió tornava a una convocatòria i va resultar ser providencial per a l'equip, anotant el seu tercer gol de la temporada.

El Sant Ildelfons, rival directe dels vallesans, va sortir a especular des del principi i es va veure sorprès per Álex Ortega, que va marcar de cap en rematar una bona centrada d'Iván Méndez des de la dreta. Ortega marcava el seu segon tant consecutiu, una cosa inhabitual en ell. Els visitants es van queixar al col·legiat que Ortega havia rematat amb la mà. Corria el quart d'hora i els locals, després d'avançar-se al marcador, van portar la iniciativa de partit. Condicionats per la baixa del seu líder defensiu Migue i recuperant Ruy Gama Romero va presentar el seu onze de gala i seu va ser el domini de la pilota.

Poques ocasions per tots dos costats i el gol d'Ortega va ser una llosa per als visitants. Una pilota perduda a la vora de l'àrea local el va enviar fora molt desviat Álex Avilés, un dels jugadors destacats de l'equip blau. Es va arribar al descans amb avantatge per als blanc-i-vermells. L'inici del segon temps va ser semblant als primers 45 minuts. L'ariet Ruy Gama va tornar a veure porteria després d'uns mesos amb la pólvora mullada. El corpulent davanter va recollir una pilota d'esquena a porteria i després de girar-se i deixar enrere dos defenses amb un fort cop de dreta portava la pilota a les malles, situant el 2 a 0 a l'electrònic.

L'afició rubinenca respirava i el tercer. Era el minut 60 i el gol que donava tranquil·litat als jugadors de Romero. Els visitants es van llançar a l'atac a la recerca del gol que els permetés ficar-se novament al partit i en un contraatac local el centrecampista Masip, un dels jugadors més destacats aquesta temporada, s'encarregava de fer el tercer des de fora de l'àrea amb un magnífic copeig a mitja alçada. El jove migcampista està quallant una excel·lent temporada i és el futbolista més regular de Romero aquesta temporada.

Amb el 3 a 0 a favor quan faltaven quinze minuts els locals es van relaxar i el Sant Ildelfons, amb tot perdut, va continuar treballant per aconseguir el gol de l'honor i va arribar per mitjà de Pozzo, en un error defensiu de la defensa local. Faltaven cinc minuts i en una jugada aïllada Maestre al 89 va aconseguir ficar la por als locals, situant el 3 a 2 i amb els 6 minuts de descompte que havia decretat el col·legiat.

L'equip local es va ficar enrere a defensar el resultat i encara van tenir una última ocasió els visitants, però la rematada de cap de Sergio Bellido en una pilota penjada a l'àrea la va ajustar amb veritables problemes Guitart, evitant el que hagués estat una desfeta blanc-i-vermella. Els tres punts es van quedar a casa i la patida parròquia blanc-i-vermella va respirar, allunyant el Sant Ildelfons una mica més de la salvació.

Els de Juan Romero van oferir un joc brillant i el resultat es va quedar fins i tot curt. Romero, després del partit, mostrava la seva felicitat pels tres punts aconseguits.

“L'estructura del calendari de jugar contra els equips que són rivals directes gairebé al final de temporada fa que tots els partits siguin més perillosos. Tots ens juguem tot i ara els punts són més difícils. Era una final per als dos equips. Hi havia tensió i nervis lògics als dos equips. Hem estat superiors durant 80 minuts i hem patit molt però estem molt contents perquè vam tornar a guanyar un rival directe. Estem més a prop de l'objectiu”.

Respecte als tres punts d'ahir el jove tècnic local opina que: “El Sabadell Nord se la va jugar contra nosaltres, era el partit de la seva vida i avui per al Sant Ildelfons igual. Traiem punts contra ells a la primera volta i tenim els dos gols average contra ells a favor nostre. Mantenir la porteria a zero és molt difícil. El Sant Ildelfons ha treballat fins al final i mai ens confiem, ni amb el 3 a 0. Volem superar els punts que vam fer a la primera volta. Obrir un avantatge amb els de baix ara és important i estic molt content amb l`entrega i el rendiment del meu equip en un partit tan complicat com era aquest".

Els homes de Juan Romero visitaran el dissabte l'estadi del Santfeliuenc, un dels aspirants a l'ascens però que està quallant una temporada irregular. El partit es disputarà el dissabte a les 18.00 a l'estadi municipal de les Grases.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.