Victòria del Rubí a casa contra el líder del grup

Els rubinencs van lluir samarretes de suport al Jordi Carmona i l'Iván Rodríguez, jugadors que es perden el que resta de temporada

Aquest cap de setmana, el primer equip de la UE Rubí s'ha imposat a Can Rosés al líder del grup, el Mollerusa. A més, els rubinencs van lluir samarretes de suport al Jordi Carmona i l'Iván Rodríguez, jugadors que es perden el que resta de temporada. D'altra banda, el filial no ha passat de l'empat contra el Sant Quirze del Vallès. A continuació, la crònica dels dos partits:

Primer equip: U.E. Rubí 1 - 0 Mollerussa

Aquest diumenge els rubinencs s'han enfrontat al Mollerussa en un partit clau per poder seguir somiant amb l'ascens a la Superlliga. Han rebut al Mollerussa que és el líder de la categoria amb una plantilla molt completa i una manera de fer molt marcada amb capacitat per tenir rendiment en diferents moments del partit.

Els locals van sortir molt bé des de l'inici tenint aproximacions i traient finalitzacions d'alguna jugada a pilota parada. El rival, també va estar molt bé amb un xut i una falta que el Rafa, el porter, va poder treure molt bé. Es van aprofitar molt bé les transicions per poder fer mal als seus dos centrals i van anar al descans 0 - 0 amb molt bones sensacions.

A la segona part el Rubí va insistir a donar continuïtat amb el treball ben fet i millorar un parell d'aspectes del joc sobretot en atac. En aquest temps el Rubí va ser superior en el joc amb moltes més ocasions que el rival com el xut de l'Edgar al pal o diversos 1 contra 1 del Pau i del Marru que, a aquest últim, li van treure a l'últim moment. El gol va venir d'una recuperació del Pau que va fer una combinació amb el Miraash per la dreta, se'n va de dos jugadors, pica la pilota rasa al segon pal i apareix el Marru per fer l'1 - 0 que va acabar sent el resultat final. Els darrers 5 minuts del partit cal destacar la bona defensa per part de l'equip davant les pilotes aèries que penjava el Mollerussa i van poder segellar l'onzena victòria consecutiva a casa.

El filial del Rubí es va endur un punt de l'últim partit. FOTO: UE Rubí

Filial: Sant Quirze del Vallès 0 - 0 U.E. Rubí

Partit jugat a un camp difícil a casa d'un dels equips de la zona alta de la classificació. Es va plantejar el partit de manera molt seriosa i amb molt compromís i va donar un bon resultat pel Rubí, ja que van dominar el partit.

La primera jugada del partit el Manel va tenir la possibilitat de marcar el 0-1 però no va acabar passant. Els primers 20 minuts del partit van estar dominats completament pels rubinencs i en una jugada aïllada en un centre-lateral l'àrbitre marca un penal en contra per mans que van fallar. De totes maneres l'equip va seguir en la seva línia en el partit intens tot apropant-se molt a l'àrea. En una altra jugada de centre-lateral (però ara en atac), el col·legiat marca un altre penal per mans del rival i acaba la primera part amb el penal fallat pel Rubí.

La segona part va venir amb una mica més de ritme i amb alguna ocasió més de gol, però el partit es comença a posar dur. L'àrbitre va començar a veure accions dubtoses i al minut 80 expulsa un jugador del Sant Quirze. Cap al final hi ha una acció que podria haver estat penal en favor del Rubí però  finalment no va ser assenyalada pel col·legiat. Acaba el partit amb un punt per ambdós equips.

Resultats del 18 i 19 de març. FONT: UE Rubí