Victòria del Rubí en un partit clau

El primer equip guanya contra el Sabadell aconseguint així la 12 victòria consecutiva a Can Rosés

El cap de setmana de l'1 i 2 de març, el primer equip de la UE Rubí va aconseguir la victòria davant del Sabadell C.E en un partit clau, ja que va ser el 3r contra el 4t classificat tot i haver-hi una distància de 8 punts entre els dos equips. A continuació, la crònica dels dos partits:

Primer equip: U.E. Rubí 1 - 0 Sabadell C.E.

A la primera part els rubinencs van estar molt bé defensivament, tant en la pressió alta com en un bloc baix, van gaudir de transicions i moltes finalitzacions que no van trobar porteria finalment. D'altra banda, el rival va tenir una situació d'una pilota a l'esquena que el Rafa, el porter, va intervenir en el 1c1 (1 contra 1). Així i tot, el resultat a la mitja part era de 0 - 0.

Tenint en compte com anava el partit, l'empat tampoc era dolent, però els locals van acabar de perfilar algunes cosetes per millorar el joc a la segona part, com per exemple les jugades amb pilota aturada, que al minut 60 van tenir els seus resultats quan el Pau xuta un córner i l'Oscar entra sol a marca per fer el que seria l'1 - 0 definitiu. A partir d'aquí, van patir moltes ocasions en contra perquè els primers 15 minuts de la segona part van ser un assetjament continu per part del Sabadell: jugades per fora, per dintre, aturades del Rafa, etc. Així i tot, l'entrenador estava tranquil, ja que millorarien el bloc defensiu i les ocasions pels rubinencs arribarien soles, i així va ser: el Muñi es va plantar sol contra el porter, però va ser molt ben aturat i el Borja també es planta sol fins que arriba un central per enviar la pilota al córner. Qualsevol d'aquestes jugades podria haver estat un 2 - 0 definitiu.

El UE Rubí contra el Sabadell C.E el cap de setmana de l'1 i 2 de març. FOTO:  Eric Sales

El UE Rubí contra el Sabadell C.E el cap de setmana de l'1 i 2 de març. FOTO:  Eric Sales

Els últims minuts els va gestionar molt bé el Rubí amb la defensa ben controlada i van poder assegurar els 3 punts aconseguint així la 12 victòria consecutiva a Can Rosés. La jornada els va acompanyar amb l'empat de l'AT Lleida (i ara han retallat punts) i amb l'empat del Mollerussa contra el Martinenc i ara se situen a 4 punts del líder (Mollerussa).

La jornada vinent es preveu una clau entre el Lleida i el Mollerussa i al Rubí li espera un desplaçament dur a San Mauro.