Victòria sofrida de la UE Rubí B davant Les Fonts

El filial rubinenc suma tres punts més i se situa en una zona còmoda a la classificació

Victòria sofrida del filial rubinenc de la UE Rubí en un partit que se li va anar complicant amb el pas dels minuts contra la UE Les Fonts (3-1). Els de Jose Quereda "Pirri" van sortir en tromba i en els primers 5, Adrián Cabrerizo 'Peque' i Aiman ​​'Jaky' des de fora l'àrea amb dos llançaments llunyans que el porter visitant va enviar a córner i un cop de cap de Sergí Marí que va repel·lir el pal, van poder avançar al jove equip local. Un equip veterà de Les Fonts arribava amb perill a l'àrea local defensada pel porter del Juvenil 'A' Albert Moya. El 'pitxitxi' Babakar Samba, que recuperava titularitat, va fallar en un mà a mà amb el porter visitant en el que podia haver estat l'1 a 0 a la mitja hora de partit.

Al descans, el capità Manel López deixava el seu lloc a un brillant Quim Medina. Marcos Sinobas i Babakar van estar a punt d'inaugurar el marcador però un encertat Erik Aguilar evitava que filial s'avancés en el marcador. Una bona internada per banda esquerra d'Adri Méndez va acabar amb la pilota a la vora de l'àrea. Marc Vinuesa va controlar la pilota i amb un llançament ajustat al pal va batre el porter egarenc davant l'alegria dels joves jugadors blanc-i-vermells. Un gol que feia justícia a l'esforç i la feina de l'equip filial.
Era el minut 66 i els locals obtenien el seu premi però poc va durar l'alegria i al minut 72 el visitant Eric Baena va aprofitar un desajust defensiu per establir l'empat a un. El filial va seguir atacant i defensant ordenada'm i això va donar els seus fruits.

Foto filial UE Rubí & UE Les Fonts

El filial de la UE Rubí abans del començament del partit. FOTO: Cedida

El deliri va arribar quan falta un quart d'hora per a la conclusió del partit. Aiman ​​'Jaky' s'inventa una jugada personal i el seu centre al cor de l'àrea és rematada per Babakar Samba amb una potent rematada i tornava a situar el filial al davant al marcador. Amb el 2 a 1 els visitants van anar amb tot a atac però el filial només patia amb centres laterals i es van mostrar molt segurs després del 2 a 1. I ja al descompte Aiman ​​'Jaky', una altra vegada determinant, es va desfer a la vora del àrea de dos jugadors visitants i des de la frontal i amb fort xut avall aconseguia portar la tranquil·litat als joves 'guerrers' blanc-i-vermells.

Un gol molt celebrat per tots i que situa el filial en una zona còmoda a la classificació. Els locals van desplegar un gran futbol i la grada de Can Rosés agraïa el treball i l'esforç dels seus al finalitzar el partit amb una sonora i merescuda ovació.

Jose Quereda "Pirri", entrenador del filial, ha declarat que "respectem molt les Fonts abans del partit i ara els respectem més. Vam fer un partit molt complet i la qualitat humana d'aquest equip, les ganes, l'ordre i la paciència ens han fet aconseguir aquests tres punts, que tant hem celebrat per això molt que ha costat”.

La setmana que ve el filial rubinenc visitarà el Llorençà, dissabte a la tarda.