Un veí de Rubí, alliberat d'un deute amb el banc de més de 200.000 euros

El bufet d'advocats Repara tu Deuda ha aconseguit que se li apliqui la Llei de la Segona Oportunitat

Un veí de Rubí ha aconseguit cancel·lar un deute de 208.000 euros amb Banco Santander gràcies a la Llei de la Segona Oportunitat.

Des del despatx d’advocats Repara tu Deuda Abogados, que ha gestionat el cas, expliquen que en Manuel Martín va avalar als seus pares el pis en el qual vivien. Quan ell va voler independitzar-se la quota mensual es va duplicar i com era l’avalador, li reclamaven tot a ell.

 

El rubinenc va intentar negociar amb l’entitat bancària i finalment van acceptar fer la dació en pagament del pis. Tot i això, el banc li seguia reclamant la diferència.

“Si un no té el pis, el més normal és que no tingui deutes, el que no em puc quedar és amb el deute i que em treguin el pis”, explica el Manuel Martín.

Finalment, i després de posar-ho en mans d’advocats, el Jutjat de Primera Instància i d’Instrucció nº3 de Rubí ha dictat Benefici d’Exoneració del Pasiu Insatisfet (BEPI) en el seu cas, per la qual cosa el rubinenc s’allibera dels seus deutes.

Des del bufet d’advocats expliquen que la legislació que va entrar en vigor a Espanya l’any 2015 permet a particulars i autònoms tenir una “segona oportunitat” i eximir-los del seu deute. Per aconseguir-ho però, és necessari demostrar prèviament que el deutor ha actuat de bona fe i ha intentat arribar a un acord extrajudicial per ajornar el pagament del deute.

Aquest ha estat el cas del Manuel Martín, qui també podrà demanar noves targetes de crèdit, sortir de les llistes l’ASNEF i, en definitiva, “començar de zero”, expliquen des de Repara tu Deuda Abogados.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.