Més de 800 rubinencs es vacunen contra la Covid-19 en el punt mòbil sense cita prèvia

Un total de 841 persones s'han vacunat aquest divendres fins a les 20 h al punt de vacunació que s'ha instal·lat a la plaça de l'antiga Estació

Un total de 841 rubinencs s'han vacunat aquest divendres al punt de vacunació mòbil contra la Covid-19 que s'ha instal·lat a la plaça de l'antiga Estació i que ha estat operatiu fins a les vuit de la tarda. 

 

Així, durant tot el dia un vehicle de Banc de Sang ha rebut la visita de rubinencs i rubinenques, sense cita prèvia, procedents dels CAP Anton de Borja i Mútua de Rubí per vacunar-se. El requisit per rebre la vacuna era ser majors de 40 anys i no haver rebut encara cap dosi, ja que s'ha administrat el vaccí de Jansenn, que és d'una sola dosi. 

També s'ha instal·lat una carpa exterior on les persones acabades de vacunar han pogut esperar els minuts recomanats després de rebre la punxada per assegurar que no hi ha reaccions immediates. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.