L'Ajuntament amplia la zona destinada a vorera d'un tram dels carrers Magallanes i Sant Josep

Aquesta mesura és una de les iniciatives que està adoptant el Consistori per facilitar la distància social que exigeix la Covid-19 a l’hora de passejar

L'Ajuntament de Rubí està portant a terme diverses actuacions vinculades a la mobilitat per frenar l'expansió del coronavirus. Així, a partir del pròxim dilluns 25 de maig, part de la calçada dels carrers de Magallanes i de Sant Josep estransformarà en espai de vorera per tal de guanyar amplada a la zona destinada a la circulació a peu en aquestes dues vies. 

Els trams que veuran ampliats l’espai de vorera són la zona del carrer de Sant Josep, entre els carrers Nou i de Sant Magí (aproximadament uns 25 metres), i el tram del carrer de Magallanes, entre els carrers de la Plana de Can Bertran i del Torrent de l’Alba (160 metres).

El passat dimecres es van iniciar les tasques per poder implementar aquesta mesura com col·locar la senyalització de reserva d’estacionament per pintar una línia blanca que separi la calçada reservada als vehicles de la zona de calçada destinada als vianants. També es posaran diverses pilones en aquests trams per oferir més seguretat a les persones que hi circulin a peu. 

 

Nova mobilitat

La iniciativa als carrers de Magallanes i de Sant Josep se suma a una altra acció implementada recentment a l’avinguda de La Llana i el passeig de la Riera per guanyar espai per a la ciutadania en detriment del vehicle privat, amb l’objectiu de garantir que tots els rubinencs i rubinenques puguin passejar de manera segura en espais prou amples per mantenir la distància de com a mínim dos metres entre persones.

En el cas dels carrers de Magallanes i de Sant Josep, però, la mesura no té limitació horària.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.
Més informació