L'Ajuntament de Rubí i Generalitat es comprometen a explorar col·laboracions en l’àmbit cultural

Recuperar l’activitat cultural és un dels compromisos que han expressat les dues administracions i ajudar al sector a refer-se dels efectes de la pandèmia

L’Ajuntament de Rubí i conselleria de Cultura han acordat buscar línies de treball conjuntes en l’àmbit cultural arran de la trobada mantinguda aquest divendres entre els responsables de l'àmbit de la dues administracions. Les dues institucions han posat les bases de la futura col·laboració i han visitat les instal·lacions de l’Espona, seu de l’Esbart Dansaire de Rubí i Centre de la Dansa Tradicional Catalana.

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha destacat la bona entesa entre les dues administracions i ha apuntat un futur de col·laboració. El contingut i programació del Casino, un cop finalitzada la restauració, és un dels aspectes que Ajuntament i Generalitat s’han compromès a treballar conjuntament. Sobre la taula, també hi ha el projecte COLOR pel qual la consellera ha mostrat interès i per les seves possibilitat de futur.

Àngels Ponsa també ha apuntat una futura línia de col·laboració: “Ens hem compromès a treballar en el projecte de l’audiovisual a l’àmbit de país. El projecte que s’ha presentat als Next Generation recentment. Rubí pot ser una ciutat que s’hi pugui vincular. Ho explorarem i ho treballarem”. Es tracta d’un projecte de foment de la indústria audiovisual catalana que opta a finançament europeu i del qual Rubí hi podria formar-ne part.

 

Recuperar l’activitat cultural és un dels compromisos que han expressat les dues administracions i ajudar al sector a refer-se dels efectes de la pandèmia. En aquest sentit, l’alcaldessa Ana María Martínez, ha reivindicat el paper de les entitats culturals de la ciutat i refermat el compromís municipal per fer el necessari per “veure les entitats de una altra vegada als nostres carrers".

La visita d’aquest divendres a L'Espona, Centre de la Dansa Tradicional Catalana, també ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, la segona tinent d’alcalde, Ànnia Garcia, del subdirector general de Protecció i Promoció de la Cultura Popular i Tradicional, Antoni Herrera, i del president de l'Esbart Dansaire de Rubí, Joan Manel Camps, que ha estat qui ha mostrat les instal·lacions rubinenques.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.